• Anonym (Teddy)

    Hat trots ny relation

    Anonym (X2) skrev 2022-06-18 09:35:11 följande:
    Vad har hennes nya med saken att göra? Vill hon ha barnen på heltid så vill hon, hon har kanske dessutom fog för det. Det har inget att göra med hennes nya att göra.
    Ts tror säkert att exet ställer till med dessa "problem" därför att hon vill ha tillbaka honom. Han fattar inte att det faktiskt är för att exet genuint tycker att han är en dålig förälder.
  • Anonym (Teddy)
    Tecum skrev 2022-06-18 14:55:27 följande:
    Hur vet du vad exet tycker, eller om TS är en dålig förälder? Vilket inlägg här grundar du det på? Eller känner du TS och hans ex?

    Mest sannolikt är att exet vill ha ensam vårdnad och ljuger  för att få det hon vill ha. Men faktum är att ingen här vet. Den nya relationen har inget med saken att göra, mer än att nye killen är en mes som inte kan få sin kvinna att förstå att det hon gör skadar barnet.
    Baserat på vad ts själv skriver i trådstarten så verkar det vara så att exet tycker ts är en mindre bra förälder. Att ts skulle vara en dålig förälder har jag aldrig påstått.
    Du kommer alltså med påståendet att det är mer sannolikt att exet ljuger och klandrar mig för påståendet om motsatsen? Då får man ju fråga vilket inlägg du grundar det på eller om DU känner ts eller exet?
  • Anonym (Teddy)
    Tecum skrev 2022-06-19 17:03:18 följande:
    # 3, 4 och 5 antyder att TS är en dålig förälder och att exet har fog för sina anklagelser. Tre av fem är 60%, alltså en klar majoritet.
    Att dessa inlägg skulle antyda att ts är en dålig förälder är helt och hållet din egna tolkning. Inte någon av dessa inlägg skriver att ts är en dålig förälder och ingen, inte heller du, har rätt att hitta på att jag skriver saker som jag inte skriver. I vår digitala värld är det viktigt att försöka vara tydlig när man kommunicerar och även att man är tydlig när man tolkar det skrivna ordet.
Svar på tråden Hat trots ny relation