• Fredrik77

    Mammas nya kille

    Mitt ex har en ny man som jag inte träffat ännu. Nu har denna man vid fyra tillfällen träffat min dotter som är sex år. Jag sa efter första tillfället att jag vill träffa honom innan dottern träffar honom igen. Trots det så har han alltså fått träffa henne tre gånger till. Jag har pratat med vänner och de avråder mig från att ringa soc då det inte är  "förbjudet att vara dum i huvet". Vad ska jag göra?

  • Svar på tråden Mammas nya kille
  • Fredrik77

    OK, jag trodde bara att det är kutym att man presenterar sin nya partner för sitt barns förälder? Men det kanske bara är jag som tycker det då..

  • Fredrik77

    Ja, det är ju bara det jag vill kolla. Att killen är normal och inte konstig på nåt sätt. Känns obehagligt att de umgås hemma hos honom och åker i hans bil då jag inte vet hur han är.

  • Fredrik77

    Kanske inte SOC, men familjerätten? Föräldramottagningen? Jag tycker att om en förälder önskar träffa exets nya partner som ens barn kommer umgås med att man kan gå ens önskan till mötes? Tänker att om exet får höra det från någon annan att hon kan tänka om. Men jag är tydligen den enda som tycker så. Men det var väl det därför jag startade tråden, för att se om jag var snett ute.

  • Fredrik77
    Anonym (Skild mamma) skrev 2022-06-21 14:35:23 följande:
    Ja du är nog det. Hon valde dessutom dig till förälder, var det ett dåligt beslut? 
    Jag förstår grundkänslan men det där är bara att släppa. 
    Om du var först att träffa en ny och låta barnen åka i hennes bil, skulle du uppskatta att ditt ex anmälde dig till soc? Kommer ditt ex få godkänna dina nya kvinnor?  
    Innan detta tyckte jag att det var självklart att man frågar sitt barns andra förälder om det är okej att jag presenterar min nya partner för vårt barn. Men nu blir jag osäker. Jag vet dock att hon jag dejtar nu är väldigt noga med att man pratar med sitt ex innan man börjar umgås med dess barn.
Svar på tråden Mammas nya kille