• Earlgrey

    Jag mår inte bra!

    Förstår att du mår jättedåligt, kom det verkligen som en blixt från klar himmel? Om man har varit gifta i 15 år o har barn tillsammans, försöker man inte lösa problemen då.....att man ändå uttrycker att man inte upplever att relationen är bra och om det inte blir bättre att man inte vet om man orkar längre.... ?
    Att hon klär sig sådär är säkert hennes sätt att hantera att hon svikit och sårat dig.... hon kanske vill provocera.... och det har hon ju uppenbarligen lyckats med om du kommenterat kläderna negativt.... Kanske kan säga något i stil med att, det hjälper inte o bättra på utsidan om man inte jobbar med sin insida....för den är ändå viktigast i längden.... 
    Tycker att en förklaring till varför, borde man kunna ge.....när man sårar en person så pass mycket.... och barnen dessutom.... Förlora inte din självkänsla och gör bara saker som du kan stå för, visa respekt.... så är du ett föredöme för dina barn.... och ta hjälp, finns väl många andra män som upplevt samma som dig tyvärr....kanske kan fråga någon.... annars kurator.... de här kan vara en bra chans att hitta vänner som du kan komma närmare.... Vet att män ofta inte har så många vänner men det är viktigt å ha någon/några stycken i allafall.
    Ta hand om dig och laga inte mat varje dag ..... så får barnen eller mamman gör det.... (barn som är 8 år kan ju ofta laga enklare mat vad jag vet....)

Svar på tråden Jag mår inte bra!