• Anonym (Tred)

    Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?

    Anonym (GåVidare) skrev 2022-11-28 21:07:52 följande:
    Och förstås "könskorrigeringar" vilket är ett bisarrt övergrepp utfört i den medicinska vetenskapens namn (en av alla saker historien och framtida generationer kommer förakta oss för). Även detta gissar jag att Tred oreflekterat är för, samtidigt som vederbörande alltså generellt är emot genmanipulation. När man blir påkommen med så flagranta motsägelser är det hög tid att ta ett steg tillbaka för att fundera över sin position. Sedan kan man återkomma, efter att misstagen och knutarna är utredda.
    Vi kan ju passa på att fråga dig om din ställning vad gäller politisk radikalisering av unga män? Att föredra har du skrivit tidigare.
  • Anonym (Tred)

    Så man, vad anser du om ovanstående? Feltänkt vill att kvinnor ska genmanipuleras, gåvidare anser att unga män ska radikaliseras. Nu saknas bara emiljpetronågontin som tycker att incelrörelsens massmord inte var så farligt.

    du tycker att det är jag som har extrema åsikter *fniss

  • Anonym (Tred)

    Normalt, Du fortsätter att tjata om kvinnors sexuella makt. Är du medveten om att den sk ?makten? är ett självbestämmande över sin egen kropp och en förmåga att tacka nej till sex? Vad är det för makt? 

  • Anonym (Tred)

    Du menar också att den sk ?makten? mer eller mindre hålls hemlig av kvinnor, så att den inte kan begränsas. Hur skulle en sån begränsning se ut? Ska män ta ifrån kvinnors rätt att säga nej till sex????

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-29 00:28:23 följande:
    Om du begränsar mäns efterfrågan (sexdrift) kommer kvinnors sexuella makt minska i samma grad.
    Dina åsikter är direkt klippta från incel forum

    https://www.newamerica.org/political-reform/reports/misogynist-incels-and-male-supremacism/history/

    PUAs? belief in a ?sexual marketplace? influences the misogynist element of the incel community. According to this framework, every person has a ?sexual market value? (SMV) informed by characteristics including, but not limited to: physical looks, fitness, age, wealth, and social class. PUA forums claim that feminism brought about and women control this system, seeking men with a higher SMV than their own (termed ?female hypergamy?). This leads, they assert, to a distribution of women following the 80/20 rule: 80 percent of women pursue the top 20 percent of men, leaving the bottom 20 percent of women for the remaining 80 percent of men.
  • Anonym (Tred)

    Normalt vill att kvinnors sexuella makt ska kunna mätas och begränsas. Jag antar i form av ett system 1-10 där de snyggaste brudarna låses in eller kanske en burka? De fulare kanske inte behöver en burka, de är ändå inte mätbara i samhället.

    åh nej, jag kanske sa för mycket, enligt normalt så ligger det i ?kvinnors? intresse att hålla makten hemlig eftersom den inte ska kunna begränsas.

    normalt hämtar sin retorik direkt från incelrörelsen. samtidigt som denne är helt omedveten om att han är incel. Antar att denne gradvist har radikaliserats, åsikterna denne hyser har blivit helt normala sanningar för honom. Tydligen läs denne drösvis med incelpropaganda. Kanske dags för en reality check?

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Sanna) skrev 2022-11-29 15:03:13 följande:
    Beskriv kvinnans sexuella makt i det.
    Från vad ni beskriver om mannens roll att uppvakta så är ju makten inte ens i spel förrän en man tar första steget.
    Hur ska ni ha det?

    Dessutom ser könsrollerna annorlunda ut nu mot för hur de gjorde för 100 år sen, för 30 år sen -för 10.
    Jag har inget problem att diskutera könsroller. Det normalt skriver är något helt annat. Denne propagerar för en ideologi. Försöker rekrytera anhängare till incelrörelsen. Jag är inte säker på om det är medvetna handlingar. Kan vara, eller så har dennes bitterhet mot kvinnor gjort att han finner incelretoriken helt naturlig.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (man) skrev 2022-11-29 15:24:45 följande:
    Säger personen som medvetet förvanskar det andra skriver och hittar på egna kreativa "tolkningar" av det andra sagt som de sen har svårt för att styrka... Om det nu är så enkelt för dig att diskutera könsroller, varför känner du då att du behöver ta till såna metoder?

    vad har du för agenda?

    Du har ju fått svar på det nu dvs ?styrkt? eller menar du att du blundade då också? Intressant diskussionsteknik. Varför säger du ingenting när normalt pratar om kvinnors sexuella makt som borde mätas och begränsas? Är det för att du håller med? 

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Tred) skrev 2022-11-29 15:28:25 följande:

    Du har ju fått svar på det nu dvs ?styrkt? eller menar du att du blundade då också? Intressant diskussionsteknik. Varför säger du ingenting när normalt pratar om kvinnors sexuella makt som borde mätas och begränsas? Är det för att du håller med? 


    Låt mig gissa, du har aldrig sett att han skrivit något sånt utan vill att jag citerar, haha!!
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Sanna) skrev 2022-11-29 15:33:33 följande:
    Varför kan du inte bara svara?
    Du skriver långa inlägg men dansar runt ämnet och bara klagar på andra som inte läser ordentligt.
    Du kan ju be han citera?
  • Anonym (Tred)
    Anonym (man) skrev 2022-11-29 15:41:57 följande:
    Jasså? Jag kan inte se att du citerat något inlägg där en person sagt det du påstått att personen sagt?

    Jag menar det är ju skitlätt för dig att hitta på vad som helst en person sagt enligt dig och använda det som "bevis" för att personen är en incel som har som mål att rekrytera.... när du inte behöver styrka dina påståenden?

    Ska vi göra likadant med dig? Hitta på att du sagt saker och använda det som bevis för att du är en kronisk manshaterska och agent för en global feministisk konspiration och här i syfte att rekrytera?

    Att du själv inte fattar problemet med ditt sätt att argumentera är ju väldigt märkligt....du beter ju dig minst lika om inte 10 ggr värre än det du säger dig argumentera emot... 

    jag vet inte om du bara spelar dum? Du menade bland annat att Feltänkt inte ville hjärntvätta eller genmanipulera kvinnor. vi frågade honom och han bekräftade det (allt i frivillighetens namn ehrm) vi frågade gåvidare, denne bekräftade att han anser att politisk radikalisering är den bästa vägen att gå för unga män. eller är det ett exakt citat du är ute efter? Haha!! 

    det är ett urval på saker jag har motsatt mig mot. Vad är din åsikt? Ska kvinnor genmanipuleras? Ska unga män radikaliseras politiskt så de inte hamnar i medelklassens fälla, blir ?boskapfierade? XD och dödas med vaccin?

    näe, din åsikt är enbart att vara mot vad du tror är feminister. ?Man up?


     

  • Anonym (Tred)
    nihka skrev 2022-12-02 18:09:41 följande:
    Det är den som vill ha något som får anpassa sig. Spelar ingen roll om man är man eller kvinna.
    Det verkar mest vara en individ som älskar att tycka synd om sig själv och hur orättvist allt är mot de stackars männen, dom gör ju aaallt fel i kvinnors ögon. Gnäll, snyft, hulk, hulk

    ok, nu är raljerar jag, men är otroligt trött på ointresse, eller tolkningsföreträde för kvinnor som denne också kallar sig.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Tred) skrev 2022-12-02 18:20:05 följande:
    Det verkar mest vara en individ som älskar att tycka synd om sig själv och hur orättvist allt är mot de stackars männen, dom gör ju aaallt fel i kvinnors ögon. Gnäll, snyft, hulk, hulk

    ok, nu är raljerar jag, men är otroligt trött på ointresse, eller tolkningsföreträde för kvinnor som denne också kallar sig.
    Gnället avslöjar dig, ointresse, män i gemen har inte samma åsikter som du, tack och lov, du ger män ett dåligt rykte om du föreställer dig tala för alla män.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Ointresse) skrev 2022-12-02 21:26:55 följande:
    Ungefär som provokationer från din sida.

    Ett annat sätt att hantera frustrerad kritik är väl att ta åt sig. Allt är inte kvinnors fel, det är inte så synd om män, kvinnor är inte ute efter att gör livet surt för män.


    Men det är väl inget alternativ.

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Ointresse) skrev 2022-12-02 21:35:40 följande:
    Det finns kvinnor som vill göra livet surt för män och de hittar man ofta här på forumet men sällan IRL.
    Undrar om det beror på skillnaden hur du uttrycker dig på nätet och irl? 
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Tred) skrev 2022-12-02 21:54:40 följande:
    Undrar om det beror på skillnaden hur du uttrycker dig på nätet och irl? 
    Du kan ju testa vilka reaktioner du får? Då vet du ju om det beror på dig? Eller känner du att du inte kan säga det du skriver? Börja med din fru.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Ointresse) skrev 2022-12-03 00:45:33 följande:
    Jag utgår inte bara från hur jag bemöts.
    Alla kvinnor är dumma, det är så synd om män 
  • Anonym (Tred)
    Mimosa86 skrev 2022-12-09 22:12:49 följande:
    Du behöver ta dig ut och dansa. Bugg är jättetrevligt och många kvinnor som bjuder upp. Lev lite. Carpe Diem för fan
    Jupp, det som är så komiskt är att gåvidare faktiskt följer ett förutsägbart utstakat mönster, trots villfarelsen att denne har kommit till en insikt få förundrat.
Svar på tråden Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?