• Anonym (Tred)

    Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?

    Om problemet med mäns våld mot kvinnor tas itu med så tror jag att många positiva effekter kommer. Många kvinnor träffar män med fara för sitt eget liv. Eftersom incel män har ett större kvinnohat så är det extra viktigt att hålla sig borta från dessa.


    Det Kräver dock en större insats från mäns håll där attityden gentemot kvinnor förbättras (hur män i allmänhet pratar till kvinnor och om kvinnor) respekt helt enkelt. 

    sen så tror jag inte att lösningen på problemet är att alla ska hitta en partner. Lösningen tror jag är en acceptans för sitt singelskap i stället. Då kommer vi tillbaka till hur man pratar med kvinnor, ser dessa som individer utan att gruppera. Sånt borde man lära sig hemifrån och skolan. Mer närvarande fäder som förebilder, hur dessa pratar med mamma osv

  • Anonym (Tred)

    Eftersom jag sällan kan citera så tycker M2 att kvinnor som blir misshandlade är av män de redan har förhållande med. 


    vad du inte inser så är våld mot kvinnor ett ganska stort hot som kvinnor måste ta med i beräkningen när hon träffar en partner. Varför skulle hon träffa en partner som har ett kvinnohat, ser kvinnor som aliens, träffar vem som helst, ser inte individen bakom kvinnan (eller hon är inte så viktig) vem som helst kan väl räkna ut att det blir inget bra förhållande (eller sex för den delen)

    därför anser jag att om mäns våld mot kvinnor tas på allvar i manskretsar kommer det att generera positiva följdeffekter i samhället. Om kvinnor inte behöver vara rädda för män (och incels är bland det mest skrämmande som finns därute) kommer kvinnor att våga träffa män.

     Det jag menar är att män måste göra en kraftinsats för att motverka våld mot kvinnor, för det är inget som kvinnor kan lösa. Handlar om hur man talar till kvinnor och om kvinnor (vad du skriver på nätet bla) positiva manliga förebilder osv

  • Anonym (Tred)

    Kanske satsa mer på genus i skolan

  • Anonym (Tred)
    Anonym (M2) skrev 2022-08-03 17:35:59 följande:
    Jag förstår fortfarande inte vad det här har i den här tråden att göra. De problem du pratar om beror ju på män som inte är incels. Om nånting så är det ju fullt möjligt att problemet skulle bli mycket mindre för kvinnor om de hade haft relationer med incels i stället för de män de valde (som ju uppenbarligen inte fungerade). 

    En sexuell relation är ju om inte annat nästan ett måste för män som vill ha en familj med barn. Tillskillnad från kvinnor så är det svårt för dem att skaffa barn utan en kvinnas inblandning. 

    Att sopa problemet under mattan är inte någon lösning. 

    Fråga dig själv varför du tycker det är ok att skita i dessa män. 

    förstå du inte att våld mot kvinnor gör kvinnor rädda för män?


    Om man nu ska förenkla vad mäns våld mot kvinnor har att göra med debatten? Varför skulle en kvinna vilja dejta en man om det är en risk? Incels har ju ett kvinnohat, så det är ju bara naturligt att kvinnor försöker analysera och hitta tecken på sånt (och hålla sig undan) män måste bli mindre aggressiva. Nu talar jag inte bara om våld i relationer, utan om hur män uttrycker sig, med sina vänner, till kvinnor, och framförallt på nätet.

  • Anonym (Tred)

    Jag förstår inte påståenden om att kvinnor inte bryr sig? För att öka den psykiska hälsan så är ett sätt att få pojkar komma närmare sina känslor och få sina känslor validerade (utforska vem man är och vara sig själv) och då är ju genus i skolan en viktig sak. Det i sin tur verkar till att minska klyftorna mellan könen vad gäller kamratskap, vilket är viktigt för att kunna respektera och samtala med kvinnor. 


    men av någon anledning så är genus sett som något negativt och vissa försöker motverka det. 

  • Anonym (Tred)

    Frågan tycker jag är hur man ska få män att ta sitt ansvar när det gäller aggressivt beteende mot kvinnor?

    Läser nästan dagligen något som handlar om kvinnohat eller förakt. Män i grupp behöver ta sitt ansvar på hur de pratar om kvinnor och med kvinnor. Allmän respekt helt enkelt, då tror jag resten kommer också.

  • Anonym (Tred)

    I Singapore så går det ju 110 män på varje 100 kvinnor. 

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Feltänkt) skrev 2022-10-03 10:05:17 följande:
    Att om sex ska vara ett grundläggande behov beroende på varför någon blir utan sex, så blir det att någon situation ska avgöra när sex är ett grundläggande behov eller inte.

    Åsikter är ju vad man tycker medan vad som sker är verkligheten, fakta. 

    Att en dålig moral är baserad då på vad som sker, inte på åsikter. 
    sex är Inte ett grundläggande behov, ett behov, visst, men inte grundläggande såsom sömn, mat, vatten, värme och trygghet (i form av personlig säkerhet, inte bli utsatt för våld eller våldtäkt)
  • Anonym (Tred)

    Jag håller inte med om påståenden att det skulle vara ett grundläggande behov. Grundläggande behov är saker som håll dig vid liv, oavsett vad du gräver upp på nätet. att ha sex med någon annan är inte ett behov som håller din kropp vid liv. Att saknar vatten när du är törstig är ett grundläggande behov.

    behov är en annan sak

  • Anonym (Tred)

    Sen verkar ?rättigheter? och ?behov? förväxlas.

Svar på tråden Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?