Inlägg från: Anonym (Mjölk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mjölk)

    Vad kan vi män göra åt mäns våld mot kvinnor?

    Anonym (M) skrev 2022-08-08 17:48:38 följande:
    Nej, hur kom du fram till den slutsatsen? 
    Hur kunde jag inte göra det? Trådstart är ju mäns våld mot kvinnor, i tråden så skriver du om att ?kvinnor inte reagerar om något nedlåtande skrivs om män (vilket jag inte håller med om) sen stämmer en annan in och kallar kvinnor för hycklare och dessutom att det inte går att arbeta på en sån arbetsplats med bara kvinnor.

    låter som att mäns våld mot kvinnor är en icke-fråga iom inlägg om hur Kvinnor är. (Dumma, tolkar jag det som)
  • Anonym (Mjölk)
    Kockobello skrev 2022-08-08 18:11:47 följande:
    Hyckleri och skitprat och avundsjuka kan man ju leva utan, därför så härligt när man slipper, helt annan livskvalitet när man har skoj på jobbet.
    Inget ord om hur mäns våld mot kvinnor ska stoppas.
  • Anonym (Mjölk)
    Anonym (Fortsätt) skrev 2022-08-09 14:21:32 följande:
    90 procent av alla brott begås av män. Då är det förjävligt, men inte förvånande med tanke på problemets omfattning, om män inte intresserar sig för att lösa problematiken runt mäns våld mot kvinnor. TS har dessutom startat en tråd med frågeställningar kring hur män kan hjälpa till att motverka mäns våld mot kvinnor. Du bidrar inte någonting alls. Tvärtom. Ditt dagisresonemang om att inga kvinnor ska få hjälp så länge inte alla män fått hjälp håller inte ens på dagis.
    Ja, eller hur, med ett sånt resonemang så försöker denne nog hitta ursäkter till att inte engagera sig eftersom den vet att det finns problem med sin egen roll (mansroll gissningsvis)
  • Anonym (Mjölk)
    Anonym (M) skrev 2022-08-09 15:17:23 följande:
    På sig själv känner man andra... 
    lösningen på mäns våld mot kvinnor är enligt dig att vi ska ta våld mot män på större allvar. 
  • Anonym (Mjölk)
    Tukt skrev 2022-08-09 15:54:11 följande:
    Kan nog i sig tycka det är vettigt. Kommer man minska mäns våld mot män, kommer man förmodligen minska våldet mot kvinnor också. Det är ju i stort samma mekanismer bakom.
    Det betyder såklart inte man ska sluta att bry sig om våld mot kvinnor enkom.
    Upplever inlägget tidigare som att kvinnor utövar våld mot män och att det är mer angeläget att ta itu med det än med mäns våld mot kvinnor 
  • Anonym (Mjölk)

    Vad kallas den tekniken inom retoriken där man spammar sönder en tråd med olika länkar i ett försök att tysta? Ver att det finns ett namn. 

  • Anonym (Mjölk)
    Anonym (Mjölk) skrev 2022-08-10 00:33:10 följande:

    Vad kallas den tekniken inom retoriken där man spammar sönder en tråd med olika länkar i ett försök att tysta? Ver att det finns ett namn. 


    Ah, ?gish-galopp?
  • Anonym (Mjölk)
    Anonym (M) skrev 2022-08-10 15:03:26 följande:
    Detta påstående igen. På vilket sätt menar du att män som inte slår skulle ha mer inflytande över män som slår än vad kvinnor har? 

    Vad du säger till andra män i grupp om kvinnor, vad du som man skriver på nätet och hur du tilltalar kvinnor. Är inte det förändringar som alla män kan göra? Läser dagligen något kvinnoföraktande/ kvinnohatande. 


     

  • Anonym (Mjölk)
    Anonym (M) skrev 2022-08-10 15:30:50 följande:
    Varför säger du inte till då om du läser något kvinnorföraktande? Måste en man göra det åt dig? Har du inte samma ansvar? 
    Fast det gör jag ju. Gör du det?
  • Anonym (Mjölk)
    Anonym (M) skrev 2022-08-10 15:33:33 följande:
    Fast vi umgås inte med sådana män. Om kvinnor sket i män som gapade och vrålade i stället för att hoppa i säng med dem skulle de snabbt sluta med det, det påverkar mycket mer än ett aja baja från en annan man. 
     
    Någon verkar de umgåtts med uppenbarligen. Hur kan du tala för en grupp män? Kvinnor i gemen tror jag inte hoppar i säng med män som beter sig som svin. Det är  något som visar sig i ett förhållande. Redan idag har många kvinnor en radar uppe för att försöka undvika svinen. 
Svar på tråden Vad kan vi män göra åt mäns våld mot kvinnor?