Inlägg från: Anonym (brist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (brist)

    Ledsen efter valet

    Anonym (ML) skrev 2022-10-20 13:41:29 följande:

    Vad ska din man hit och göra? Sverige är fullt! Därför det helt naturligt att han borde bli utvisad snarast möjligt tillbaka till sitt hemland. 


    Det här valresultatet var det bästa som kunde ske med tanke på att tokvänstern börjar få allt mer att säga till om och deras, feministernas och  miljömupparnas frammarsch är direkt obehaglig. Det är dags att ta tillbaka samhället och styra upp och rädda det som går att rädda innan saker går helt överstyr. Tillsätt dugliga män på ledande poster och återskapa det land vi hade i början av 1950-talet då det fanns ett spirande hopp om framtiden. Det gör det inte idag. Det viktigaste är för den nya regeringen att kväsa feministernas och miljömupparnas framfart rejält och se till att det blir ordning igen på Sverige.


    Och framförallt skicka hem alla icke-svenska medborgare oavsett land de kommer ifrån och även som redan bor i Sverige men som är födda av utländska föräldrar som kommit till Sverige efter 1970. Skicka de tillbaka de till deras hemländer!


    Sverige är FULLT. F-U-L-L-T. Hur svårt ska det vara att inse det?


    Har du helt missat att det är arbetskraftbrist i många branscher? Sverige har stort behov av kvalificerade invandrare. Det finns inte tillräckligt med kvalificerad arbetskraft här. De som är arbetslösa är oftast så långt från bristyrkena att man inte kan tänka att de skulle gå att utbilda för att göra ett vettigt jobb.

    Det stora problemet nu tycker jag är att vi visar att invandrare inte alls är välkomna och då kommer de som är kvalificerade välja andra mer välkomnande länder att flytta till. Där kommer de arbeta och bidra till samhället. Medan de som vi egentligen inte vill ska stanna här...är de som kommer stanna...
Svar på tråden Ledsen efter valet