Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez

    Robinson 2022 Höst

    flygrl skrev 2022-10-11 16:01:16 följande:

    Jag kollar också och ska försöka delta i tråden jag med även om jag inte är nån mästare precis på sånt här. Blir lätt att jag tar mig lite vatten över huvudet. Har inte alltid så mycket tid och ork men tycker det är kul att dela tankar kring programmet med alla er i tråden (hej allihop! Solig). Får se hur mycket jag skriver men kommer oavsett det läsa va ni andra skriver precis som tidigare säsonger. smile5.gif

    Tycker det är kul men lite ja konstigt att Robinson återkommer med ny säsong samma år. Men Robinson är ju väldigt underhållande så gärna för mig.
    Även om jag vet orsaken att Anders Öfvergård fick lämna som programledare saknar jag honom. Tycker han gjorde det bra. smile1.gif

    Petra Malm är väl tveklöst den tuffaste personen som lett programmet. Hon har ju bakgrund i topphemliga specialförbandet Särskilda Operationsgruppen. Lite tidigt att fälla omdöme om henne än. Hon verkar lugn och stabil men saknar kanske lite karisma. Fast man kanske bara måste vänja sig vid henne. 

    Anders Lundin har jag nåt minne från jag va liten att han ledde Robinson. Han kan nog bli riktigt bra men hoppas han inte försvinner från Allt för Sverige som han ju gör jättebra. smile3.gif

    I övrigt är det så tidigt i säsongen att iaf jag inte fått koll på dom olika deltagarna och så. Det tar alltid ett tag att lära känna alla. 
    Tycker väl som flera andra att Pelle gick ut rätt hårt från början. Kan straffa sig. Vi får se. Men sin dominanta stil till trots verkar han ändå rätt empatisk imho. Ingen dryg Carl Hamilton eller Raymond iaf vilket är skönt.

    Greta verkade lite smådryg men man har väl sett värre som sagt. Hennes mamma ska tydligen va en tidigare Robinson-vinnare. Nån som minns henne, Ellenor Pierre?

    Som jag förstod det fick alla som fick Covid förra säsongen frågan om att va med i nya säsongen. Alla utom Per Grape tackade ja. Per va ju väldigt stark och hade nog kunnat gå långt.

    Oj, blev en hel roman. Sorry. :/ smile5.gif


  • Nandez
    Johannus skrev 2022-10-11 19:43:33 följande:
    Ja han vart snabb, men det två andra killarna klarade pusslet bra.
    Jupp
Svar på tråden Robinson 2022 Höst