Inlägg från: Anonym (......) |Visa alla inlägg
  • Anonym (......)

    12 årig pojke

    Vad är det för misstag i skolan?

    Pojken har ju förlorat sin mamms, så klart sånt sätter spår... Hur menar du att ni "läxar" honom?

  • Anonym (......)
    Touma skrev 2022-10-21 21:56:24 följande:
    Pojken har inte förlorat sin mamma, mamman lever och har valt att starta ett eget liv utan sin pojke, hon är varmt välkommen att träffa sin son, eller ta honom när hon vill och vart hon vill för det är i slut ändan hennes son. 

    Det är mycket förseningar, lämnar klassen mitt i lektionen, stör sina kamrater mitt i lektionen och lyssnar inte på läraren när hon säger till och det har fått läraren att kontakta mig för att lös det.. 

    Nu början han få kvarsittning för det börjar bli för allvarligt enligt skolan pga allt som hänt i skolan.. 
    Men då de inte har någon relation så har han ju förlorat henne, det var ju det jag menade. Klart han mår dåligt om hans mamma inte vill ha honom i sitt liv eller vice versa?

    Tycker du låter hård när du typ gnäller över att pappan älskar honom mycket?
  • Anonym (......)
    Touma skrev 2022-10-21 22:09:29 följande:
    Mamman valde att starta ett eget liv, som jag skrev innan mamman är varmt välkommen att träffa sin son, ta honom eller han sover över hos henne men tyvärr mamman har startat ett eget liv hon ringer knappast eller frågar efter honom. 
    Och det är ju helt fruktansvärt... stackars barn. 
    Fattar mig inte på idioter som skiter i sina barn, hur kan man
  • Anonym (......)
    Anonym (Teddy) skrev 2022-10-21 22:22:25 följande:
    Jo, det får han visst det. Du har fel! Alla människor äger rätten att bli ledsna och gråta ifall dom behöver det. Speciellt barn. Du riskerar att uppfostra en pojke till en hård man som blir rädd för sina egna känslor och inte kommer att kunna hantera dom.
    Ännu en konflikträdd mespappa som inte tar sitt ansvar märker jag. Grattis till kapet. Men jag tror att du älskar makten det ger dig, du är väldigt dominant.
    Nu är du väl lite väl hård kanske... hon skriver ju att de ger honom kärlek och tröst. Jag tror inte ts vill honom något ont, men som bonusförälder kan det alltid vara bättre att ligga lite lägre än den andra föräldern...

    Jag tänker dock på att denna pojke redan tampas med en mamma som inte vill ha honom, det måste man ändå ha i bakhuvudet när det gäller hur han bemöts och att han kanske behöver lite extra av allt för att väga upp det sveket...
    Och kan ju vara därför han ofta också agerar med tårar, bakomliggande orsaker.
    När tog deras relation slut, hur gammal var han? 
  • Anonym (......)
    Anonym (Teddy) skrev 2022-10-21 23:00:46 följande:
    Att dom ger honom kärlek och tröst ibland, när ts bestämmer att det är lämpligt, kommer aldrig att kunna väga över det faktum att pojken berövas sin rätt till sina känslor vid andra tillfällen. Det är allt jag har att säga om det. Och att vissa försöker  förminska det kommer jag alltid att protestera emot. Vad vi vet idag om människors mentala utveckling, så vet vi att den uppfostran inte kommer att sluta i en balanserad vuxen man.
    Ok ja absolut ska han kunna få visa sina känslor, säger inget om det eg.
    Undrar mest om de försökt gräva lite djupare i hans egentliga mående....
Svar på tråden 12 årig pojke