• Sanlin90

    Planera bebis 2024

    Vi har försökt sedan april 2021 efter stt dottern föddes oktober 2020 men min mens är jätte oregelbunden verkligen och jag bara hoppas det blir en 2024 bebis!

  • Sanlin90

    Jag är frustrerad då jag inte vet om jag haft äl eller inte då min temp inte ökat så mycket men jag har sovit skit så det är högst oklart :/

  • Sanlin90
    EJT skrev 2023-07-03 21:22:11 följande:
    Jag har också oregelbunden mens, och väldigt lång menscykel där ÄL aldrig inträffar tidigare än dag 25 typ, så jag förstår din frustration! Det är svårt att hålla koll, testa, mäta hela tiden och vara osäker på när det är. Min temp var också något högre imorse än tidigare dagar, men inte så mycket högre som den brukar vara efter ÄL, så jag är också lite osäker just nu och får invänta vad morgondagens temp säger. Har ej fått utslag på ÄL-test denna månad. 

    Jag har tack och lov ganska tydligt ÄL-sekret omkring dagarna för ägglossning så jag får lite ledtrådar därifrån också, men tycker även ÄL-sekretet kan variera i mängd och omfattning samt komma och gå lite ibland så helt lätt är det inte. 

    Hur oregelbunden cykel har du? 

    Mina cykler varierar mellan 32-330 dagar typ haha men det har kommit halvregrlbundet 32-90 dagar sedan september men har inte haft ägglossning sedan september, kände äl tydligt då med sekret och smärta men tempade inte då sen efter det har jag fått fertilt sekret flera gånger under cyklerna men ägglossningen har aldrig gått igenom tyvärr vilket märks på mensen sen som blir mer som spottings och utan värk :( 
    Hoppas jag får igenom äl nu, trmpen sjönk igen imorse så hoppas den kommer nu istället för jag har flytningsr igen. 


    hoppas din kommer snart med!

  • Sanlin90
    EJT skrev 2023-07-04 13:17:26 följande:
    Åh vad besvärligt! Tar du någon hjälp från sjukvården? Det ska väl tex finnas hjälp med ägglossning stimulerande behandling?
    Jag är extremt överviktig så jag får tyvärr ingen hjälp med sådant, jag väger 20 kg mer än när jag blev gravid med dottern så jag har börjat försöka gå ner i vikt för stt få regelbunden mens igen sen väntar jag på gastric bypass men hade gärna fått ett barn innan det för sen måste man vänta ett år efter.
    jag får dock provers för att starta mensen var 3dje månad nu.
    har massa fertilaflytnibgsr nu men inte något positivt äl test men det har jag aldrig haft men har ju fått en unge ändå, använde det när jag blev gravid med henne men fick inga positiva och varesig innan eller efter det heller!
  • Sanlin90
    EJT ja jag är inte purung heller, va 30 när jag fick dottern och är 33 nu hon blir 3 i oktober och vi började försöka när hon var ett halvår så misstänker oxå både vikt och ålder eftersom dom inte hittar andra fysiska hinder som pco eller så. 
  • Sanlin90

    Såå förvirrad idag, fertility friend la ut ägglossning för 6 dagar sedan medan nc inte satt ut?

  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-07-08 08:56:16 följande:
    Hurra glad jag blir för din skull ☺️
    Tack !! Senaste cyklerna va en 90 dagar jag fick starta med provera och senaste va 71 dagar utan äl så är så glad att jag fick på cd 19!! Använder en olja med munkpeppar och wild jam!
  • Sanlin90
    EJT vad tråkigt för er :( hoppas det hjälper med munkpeppar det verkade ju hjälpa mig i olje form iaf!
    Det verkar ha hjälpt så mycket att jag faktist är på äl+10 tom och inte 5 som jag trodde.
    fick dock en dipp i tempen idag och igårkväll hade jag ljusbruna spottings och molande värk så jag får nog mens snart :(
  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-07-09 20:48:50 följande:

    Åh jag lider med er som kämpar med ägglossningen. Jag fick ju positivt äl test så hoppas att jag kan lita på det och jag har haft äl. Så imorgon skall jag börja testa ifrån. Jag kan inte hålla mig mer och eftersom Jag heller inte vet när min bim är eftersom jag tog ut Spiralen nyligen. Så nervös!! Haft en känsla att de är en bebis och drömt om bebis men nu är jag så rädd och osäker och nervös. 


    hur går de för er andra?


    Verkar inte gå bra, har inte börjat blöda men lär göra det imorgonbitti tror jag
Svar på tråden Planera bebis 2024