• Sanlin90

    Planera bebis 2024

    summer13 skrev 2023-07-20 19:21:36 följande:
    Hade nog kollat det med sjukvården, kan vara ett symptom att det kommer vätska på andra medicinska bekymmer. 

    Hjärta

    jo jag vet det men dom kollade prolaktin ganska nyligen som låg inom referens och bröstböld har jag haft men det känns inte som det heller. 


    det va verkligen sådär grnomskinligt gult som råmjölk oxå.

  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-07-22 08:45:14 följande:

    Jag pratade med sambon och frågade hur han kände med äl testen. Om vi skulle ta dem som sist och han visste eller om jag skulle strunta i det helt eller ta de själv utan och säga något till honom. Och han ville att jag skulle ta dem själv utan att säga något till honom. Och jag har inga problem med det. för vill inte stressa eller sätta press på honom. Och jag blir varken mer eller mindre stressad,eller stressad känns som fel ordval men jag vill gärna veta och se om jag läser av min kropp korrekt. 


    men ni till frågan när och hur ofta bör man börja kolla?? Jag har just nu 17 äl test och vet inte om jag köper nya till nästa månad om de behövs. Vi kör ändå varannan till minst var 3 dag med sex denna cykel. Men är idag på dag 7 i cykeln och förra cykel. Fick jag utslag på dag 10 och hade en cykel på bara 25 dagar.
     Eller 26. Mensen kom på dag 26. Så när hade ni börjat kolla?? Inte så han med äl test. 


    Jag hade börjat testa idag eller imorgon :)
  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-07-24 13:35:24 följande:

    Kan ägglossningstest påverkas om man druckit innan man tar det?? För satt och drack kaffe med sambon och en vän och tog sen ett äl test nu för jag ändå var så kissignödig men kanske Max en timme sen jag kanske drack kaffe och tycker de är svagare idag än igår. Bör jag ta ett nytt om en stund?? 


    för små. Öm/lätt värk i magen och enligt appen 5 dagar kvar till äl. Första testet är ifrån förr går andra igår och sista bilden på testet jag tog nyss idag 


     


    Det kan variera i styrka innan ökningen kommer
  • Sanlin90
    Horisonten skrev 2023-07-24 20:59:02 följande:
    Okej tack så mycket att du svara då behöver jag inte oroa mig då för att de var svagare utan bara fortsätta och testa och se🥰
    Precis :)
  • Sanlin90

    Enligt tempen är jag äl+6 ca men idag började jag få fertilt sekret igen så högst oklart om jag haft äl, började tempa vaginalt istället så kan ju ha med det att göra.

  • Sanlin90

    Jag börjar en kur provera idag för att framkalla blödning sen kör jag inositol och ser om det funkar. 

  • Sanlin90


    Jag tog ju provera igår men idag ökade ältestet och jag fick jättemycket fertila flytningar så avbryter kuren igen, ska ta ältest när jag kommer hem!

    testen är i ordning idag, iförrgår igår
  • Sanlin90


    Håller tummarna sparks!

    Jag tror mina ältest blir helt positiva imorgon, ska bli spännande att se tempen!
    det är ett under att jag ens tog ältest idag jag tog ju första provera tabletten igår men det blev ingen mer!
    vi mös till det ikväll och kör hela helgen när dottern sover!
  • Sanlin90
    Sparks729 skrev 2023-07-30 08:52:35 följande:
    Mina sträcka 🙏🏼 de blir mörkare och mörkare ❤️
    kommer ringa MVC imorgon och försöka boka träff, såg en i en annan tråd som fått tid då hon äter levaxin för sin sköldkörtel och jag gör samma 👍🏼 hoppas hoppas! 
    Ja man brukar behöva öka levaxinet lite då det är risk för missfall och missbildningar om man har för låg dos, jag har opererat bort min så fick lämna prover hela tiden när jag va gravid. 
Svar på tråden Planera bebis 2024