Inlägg från: Horisonten |Visa alla inlägg
  • Horisonten

    Planera bebis 2024

    Alltså förlåt för tjat men jag är så förvirrad. Hur hade ni räknat? Sitter och funderar på om jag testat alldeles alldeles för tidigt. 


    jag vet ju inte när min bim är eftersom jag inte haft ordentlig mens när jag hade min spiral. Men enligt appen flo räkna den bim på söndag då cykeldaag 26. Så den räknar mensen om 5 dagar och jag har ju testat och tänkt att de borde visa. 


    Men jag har ju haft såhär:
    20/6 tog jag ut spiralen hade mini spiral. Blödde lite efteråt men sen inget. Däremot blödde jag 4 dagar i rad från 21-24 juni. Fick positivt ägglossningstest den 30/6. 3/7 hade jag en liten blödning mellan blödning. Tog ett test 7/7 absolut för tidigt men tog då jag mått illa och gör fortfarande. Sen tagit test igår 10/7 och idag 11/7 och alla 3 har varit negativt. Testar jag för tidigt eller helt helt kört. Hjälp mig tänka och räkna. För min hjärna går på högvarv?🥲

  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-11 16:24:25 följande:

    Horisonten du lär va äl+9-10 då men man kan absolut få plus senare än så! Det beror ju helt på när ägget implanterar!


    Jag jag gissar ju på något sådant iallafall. Så du tror att de kan ändå vara något eller skall ställa in mig på att de inte är något?? 
  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-11 17:06:51 följande:
    Vågar inte uttala mig om det, lite som att ingen kan säga något om min galna temp typ men det finns alltid chans sålänge ingen mens dykt upp :)
    De är sant. Men avskyr denna ovisshet. Värsta jag vet!! Och har man genaliserad ångest så gör de inte de hela lättare tycärr 
  • Horisonten
    Sanlin90 skrev 2023-07-11 18:13:01 följande:
    Håller med, jag har oxå GAD det blir nog svårare när man redan oroar sig för typ allt
    Ja men de är fruktansvärt. Och jag har minskat min medicin nu också för ev graviditet. Så blir kämpigt. Men jag och min fästman tog beslutet att testa först på fredag igen. Då är de 14 dagar efter positivt äl-test. Så förmodligen äl+12/13 någonting och enligt appen 2 dagar innan bim. men appen räknar ju bim på 26 dagar cykel. Kan ju lika gärna ha bim måndag eller tisdag. Isåfall har jag ju testat alldeles för tidigt nu. En vecka tidigt. Men fredag blir ju då ev bim-3/4  så känns som bästa alternativet. Jag mådde så illa av att steka hamburgare till barnen igår och göra currysås idag 🥴🤢men små orolig/ont o magen lätt så. Man vet ju inte om de kan vara pga bebis eller mensen. De svåra. Kan ju vara båda liksom. 
  • Horisonten

    Fick precis som någon som drog neråt från typ troskanten och neråt som ilningar. Jätteskum och märklig känsla. Nästan kittlande. Någon som känner igen eller också haft så?

  • Horisonten
    EJT skrev 2023-07-12 08:20:45 följande:
    Jag kan ha så lite nu som då, under ägglossning eller innan/under mens. 

    Jag förstår verkligen att du är uppmärksam på varje symtom, försöker tyda allt som händer och hoppas massor. Fullt rimligt när man önskar liten bebbe. Jag tror många av oss känner igen oss i det. Däremot är det ju omöjligt att veta vad som är vad nu, du har ju tagit test som hittills inte lyckats visa nåt. Mitt tips är att försöka ha ro i alla symtom kroppen visa och bara låta dagarna gå nu, det är ju inte långt bort för dig att veta vad som är vad. Håller tummarna för dig!

    Nej jag vet så sjukt svårt bara när man känn saker som man inte är van vid. För jag är inte van vid de vid mens eller ägglossning. Inte heller detta extrema illamående. Men som sagt bara vänta. Tack för att du hoppas åt mig. 


    tråkigt att höra att mensen kom och så ordentligt. Hoppas du inte har ont och kan vila. Håller tummarna att de är din månad nästa månad 

  • Horisonten


    Någon som vet om ägglossnings test visar positivt om man är gravid?? Tog ett ägglossnings test för tänkte om ägglossningen är sen och därför jag mår som jag gör och känner som jag kände den där ilningen igår. Men jag vet inte. Såhär såg de ut iallafall  någon som vet eller tänker något?? Vad säger ni andra? Taget nu på eftermiddagen. 

     

  • Horisonten
    Birdiz skrev 2023-07-12 17:32:20 följande:

    Positivt test idag på dagen, helt otroligt men 7 dagar innan bim!! Jag måste ha fått ägglossning mycket tidigare än jag trodde! :) Är superglad!


    Åh stort stort grattis!!!
  • Horisonten

    Tog test idag på äl+ 11/12 och de är helt blankt så bara och vänta in mensen och försöka igen då?😔bara jobbigt och må illa och trött för mensen men men. Lycka till ni andra

  • Horisonten

    Håller tummarna!! 


    Jag ör så frustrerad!! Molande värk av och till. Ömma bröst/stickningar och ganska illamående idag men ingen mens. Varför kan den inte komma nu när jag vill ha den så vi kan få koll och försöka på riktigt?! Försökte ju innan nu men visste ju inte med mensen mm. Men negativa tester och dag 24 idag sen jag hade de jag tror var mens då jag blödde i 4 dagar. Och vi hade sex 3 gånger dagen efter äl och dagarna innan så kan inte missat tänker jag. Snarar om ägget inte fäste. Men önskar mensen kunde komma så jag kan börja om och få kolla. Appen säger mens på söndag. Men jag hade förr runt 28 dagar cykel så tänker den kan komma allt från söndag-onsdag. Så frustrerande och vänta och kanske slösat dyra Test men inställd på mens nu så kan den snälla komma då. Vill bara försöka igen. Ha mensen nästa vecka och sen förhoppningsvis få äl när jag och fästmannen är barnlediga i 2 veckor!! Vore perfekt tajming ju!! 


    hur går de för alla andra?

Svar på tråden Planera bebis 2024