• Anonym­läkare­4
  Lör 19 nov 01:21
  3592 visningar
  8 svar
  +1
  8
  3592

  Otrohet ?

  Min pojkvän och jag har varit tillsammans i snart 2,5 år dock bor vi inte tillsammans. För cirka 6 månader sedan upptäckte jag att han gått ut med en vän och det blev genast drama då jag tog illa vid mig att han inte har kommunicerat med mig och sagt att han ska ut med henne. Jag kollade igenom hans telefon. Den dagen det skedde hade han totalt ignorerat
  mig. vi hade pratat på morgonen den dagen och han sa inget om det. Han sa att det blev så av en slump men jag har tagit del av deras konversation och det var flörtigt. Jag köpte det han sa och brydde mig inte mer om det trots att det fanns många luckor i hans historia köpte jag motiveringen att det faktiskt var en slump och att det inte var en dejt  


  men månader efter får jag reda på att han faktiskt varit på dejt hon talade om det  men att han då insåg hur mkt han gillar mig och nu vet jag inte vad jag ska göra. Han är jättesnäll och jag vet att han älskar mig men förstår samtidigt inte varför han skulle gå ut med någon annan. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra och jag må skit

 • Svar på tråden Otrohet ?
 • Lör 19 nov 09:31
  #1

  Hej
  jamen det där är väl inget att säga annat än att det är otrohet. Ni är ju mitt i er relation! Då blir ju funderingen , finns det andra?

  jag har faktiskt varit med om liknande i en tidigare relation. skillnaden var att det hände efter sex månader tillsammans. Jag utbrast: men du har ju varit på date! Han förnekade.

  Efter ett par år kom det fram att han hade annan otrohet bakom sig, och jag läste ett Mail som han skickat till sin ?date? att han ville ha en relation med henne bakom min rygg. Hon stackarn hade ju då förstås avböjt det usla erbjudandet.

  Önskar dig lycka till och att du klarar dig fint ur detta vad som än händer, ingen lätt situation. Men jag skulle giss att det finns mer att hitta, så föreslår att du gräver lite. Även om det är svårt nog att göra slut med någon en verkligen inte vill göra slut med, Ni bor ju inte ens ihop så varför stanna med någon som inte ser er tvåsamhet/exklusivitet på samma sätt? Om ett par år kanske ni bor ihop, har barn ihop etc. Och kommer det fram saker då så sitter du i en mer komplex situation.

  eller så är det inget mer än såhär, han kanske vill undersöka gräset innan han väljer att stadga sig med dig? Kan vara så också, mindre troligt dock, men tipset är att gräva som sagt.

  allt gott 

 • Lör 19 nov 09:54
  #2
  Hej,
  för mig handlar din historia om dina värderingar om tillit, tro på den andre och vad ni sagt till varann om hur ni ska vara mot varann när de här sakerna blir akuta. Vad kan du räkna med och förvänta dig från den andre och stämmer de överens med hur du vill ha det? 
  Jag tänker att du ska konfrontera din pojkvän och då förstå om era primära värderingar om mellanmänskligt beteende är så lika att du tror på er relation, i det långa loppet.
  Så jag fattar det här som ett (bra, fint) tillfälle att syna dig själv och din pojkvän mer än tillfälle att samla bevis för otrohet och ljugande å hans sida. 
  allt gott
 • Lör 19 nov 10:16
  #3

  Han är jättesnäll men går ut på en dejt med en annan mitt i er relation för att se om hon är bättre?
  Antar att ni är ganska unga? Låter inte som moget beteende från hans sida i alla fall. 
   Han tycker nog om dig men inte så mycket att han är säker på att du är kvinnan i hans liv. Du är hans så länge-tjej. Är det ok för dig att vara det? Det är väl det du måste bestämma. 
  Nu är nog du mycket yngre än vad jag är (jag är runt 40) och det kanske inte känns så för dig än men livet är väldigt kort. Hoppas att allt blir bra för dig! 

 • Lör 19 nov 10:19
  #4

  Klart att det inte är ok att dejta andra om man är i en relation.

 • Anonym­läkare­4 Trådstartaren
  Lör 19 nov 12:20
  #5

  Vi är över 25 men under 35. Jag vill inte vara så länge tjejen. Jag är otroligt tacksam för era svar Verkligen  


  jag mår skit för älskar verkligen den här killen extremt mycket. Jag kan verkligen inte lämna.  Men något i mig säger han ljuger mer. Vad ska jag göra? Hur ska jag gräva. Jag är medveten om att han gick på dejt men väljer att blunda och för det hatar jag mig själv. Hatar mig själv att jag låter honom komma undan. När jag fick reda på dejten var jag förstörd. Bokstavligen förstörd 

 • Lör 19 nov 13:08
  #6
  Anonymläkare4 skrev 2022-11-19 12:20:28 följande:

  Vi är över 25 men under 35. Jag vill inte vara så länge tjejen. Jag är otroligt tacksam för era svar Verkligen  


  jag mår skit för älskar verkligen den här killen extremt mycket. Jag kan verkligen inte lämna.  Men något i mig säger han ljuger mer. Vad ska jag göra? Hur ska jag gräva. Jag är medveten om att han gick på dejt men väljer att blunda och för det hatar jag mig själv. Hatar mig själv att jag låter honom komma undan. När jag fick reda på dejten var jag förstörd. Bokstavligen förstörd 


  Du ska inte gräva. Det räcker väl att han varit på minst EN dejt?
 • Sön 20 nov 17:16
  #7
  +1

  Hej! Kära du, det kan inte vara lätt att vara i din situation. Mitt enda råd, är att du antingen frågar ut han tills sanningen kommer fram (för att du själv ska inse att han är dum i huvudet) eller att bara låta han gå. Det kan kännas omöjligt men tro mig, utifrån låter deras träff inte som en slump för fem öre. Han ville antagligen träffa henne, kanske för att ha sex, eller för att se om det kändes bättre dem emellan än mellan er. En sådan kille, oavsett hur snäll han annars är, kommer man inte långt med. Du kan känna nu att det känns okej och släppa det, men jag kan lova dig att detta kommer bita dig i röven efteråt. Försök gå vidare, hitta någon som värderar dig och dina egenskaper. Du förtjänar så mycket bättre än detta! <3 kram

 • Anonym­läkare­4 Trådstartaren
  Sön 27 nov 00:38
  #8

  Blir galen verkligen för kan inte släppa det han gjorde. I mina ögon är det otrohet. Men kan fysiskt inte lämna honom heller. Blir trött på mig själv för känner respekterar inte mig själv när jag accepterar detta. Men kan heller inte lämna. 

Svar på tråden Otrohet ?
Logga in
Bli medlem