• Lör 19 nov 2022 09:31
  4115 visningar
  8 svar
  8
  4115

  Otrohet ?

  Hej
  jamen det där är väl inget att säga annat än att det är otrohet. Ni är ju mitt i er relation! Då blir ju funderingen , finns det andra?

  jag har faktiskt varit med om liknande i en tidigare relation. skillnaden var att det hände efter sex månader tillsammans. Jag utbrast: men du har ju varit på date! Han förnekade.

  Efter ett par år kom det fram att han hade annan otrohet bakom sig, och jag läste ett Mail som han skickat till sin ?date? att han ville ha en relation med henne bakom min rygg. Hon stackarn hade ju då förstås avböjt det usla erbjudandet.

  Önskar dig lycka till och att du klarar dig fint ur detta vad som än händer, ingen lätt situation. Men jag skulle giss att det finns mer att hitta, så föreslår att du gräver lite. Även om det är svårt nog att göra slut med någon en verkligen inte vill göra slut med, Ni bor ju inte ens ihop så varför stanna med någon som inte ser er tvåsamhet/exklusivitet på samma sätt? Om ett par år kanske ni bor ihop, har barn ihop etc. Och kommer det fram saker då så sitter du i en mer komplex situation.

  eller så är det inget mer än såhär, han kanske vill undersöka gräset innan han väljer att stadga sig med dig? Kan vara så också, mindre troligt dock, men tipset är att gräva som sagt.

  allt gott 

Svar på tråden Otrohet ?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.