• Anonym (Nfnf)

    Helgens dejt träff gick åt helvete. Vem har gjort fel? Jag eller han?

    Ja han gjorde fel. Han kunde varit ärlig. Men efter att träffat en person en gång vet man inte om den vill ses igen. Att dessutom dricka alkohol och näetan ligga med varann är väl inte jättebra heller att göra det på en gång. Absolut inte om man är känslig som person. Du kanske tog det som att han ville mer då. 


    Så jag tyckte ni båda gjorde fel. Strunta i honom iallafall. Det finns andra.

  • Anonym (Nfnf)
    Anonym (Sandra) skrev 2022-12-05 07:04:49 följande:

    Hade reagerat likadant. 


    först och främst så åkte du dit utan att komma överens med honom om det innan, då kan du inte räkna med att han ska vilja träffas alls. Var glad över att första kvällen gick bra. 


    när han sa att han behövde arbeta skulle du ha sagt ?vad tråkigt att vi inte hann ses? och åkt hem som planerat. Allt du gjorde istället är osunt. 


    OM du nu absolut måste kolla om han ljög skulle du ha lämnat det med att kolla och insett att han kanske inte var så bra som du trodde. 


    Håller med 
  • Anonym (Nfnf)
    Anonym (S) skrev 2022-12-05 13:11:04 följande:

    Det som har hänt har hänt. Och det går inte spola tillbaka tiden även fast jag önskar att jag kunde det.

    Jag har diagnosen EIPS och jag är en jätte känslig person som har extremt svårt för att hantera känslor. Jag har haft det väldigt svårt för relationer då jag upplevs som på. Men jag vill helt enkelt bara känna närhet och vara med personen. Och jag fattar att alla inte vill ha det så intensivt som jag.

    Men denna killen tyckte jag om. Verkligen !!! Och ja efter bara en träff så fattade jag tycke för honom.

    Jag ville verkligen träffa honom igen innan jag åkte hem men det blev inte så för att han ljög. Och när jag upptäckte det så var mitt hjärt i tusen bitar kändes det som. Jag började tro att jag sa eller gjorde nåt fel den kvällen. Jag stod utanför och tårarna bara forsade. Ja jag inser att jag borde ha åkt hem och inte konfronterat honom men jag blev besviken. Ångesten ökade i hela kroppen och jag visste inte hur jag skulle hantera denna situationen.

    Gång på Gång stoppar jag huvudet i snaran och lär mig aldrig!

    Och för er som undrar så får jag hjälp. Jag går i terapi.

    Jag önskar sååå mycket att han hade bara varit ärlig så hade jag inte behövt gå dit för att få bekräftelse behovet att han faktiskt jobbade.

    allting blev fel. Det blev väldigt väldigt fel


    Ja det blev fel men låt honom vara nu och gör inte om det nästa gång.
  • Anonym (Nfnf)
    Anonym (I) skrev 2022-12-05 18:59:25 följande:

    Du verkar lite psycho, TS...


    Nej hon har borderline. 
  • Anonym (Nfnf)

    Istället för att klanka ned så se att detta inte är något hon kan hjälpa. Men det känns som det är svårt att nå fram.

  • Anonym (Nfnf)
    Anonym skrev 2022-12-05 19:13:29 följande:
    Kombinerat med kontrollbehov och stalker-beteende. 

    Hjälper det att trycka till henne här då tror du?

  • Anonym (Nfnf)
    Anonym skrev 2022-12-05 20:04:58 följande:
    Hjälper det att skriva att TS inte verkar psycho här då menar du?
    Jag tror inte det hjälper personen iallafall. 
  • Anonym (Nfnf)

    Om någon redan ligger ner behöver man inte sparka på den. Att göra om misstagen hör väl till borderline. Men. Det gäller ju att hon/han ser dina egna misstag och försöker inse att det inte går att göra så. Men att kalla någon psycho, nej? Vad får ni ut av det?

  • Anonym (Nfnf)
    Anonym (S) skrev 2022-12-05 20:29:49 följande:

    Jag vet att jag gjorde fel!! Ok? Jag borde ha åkt hem istället för se om han talade sanning. Jag skäms som en gris efter helgen. Denna mannen kommer säkert berätta för sina vänner och de kommer säkert skratta åt mig

    Jag förstår att ni här inne är arga på mig och undrar vad jag är för människa jag inser att jag behöver hjälp för min borderline / ångest tar KÅL på mig !!!! jag gräver mina egna gropar hela tiden.

    och nu får jag stå för konsekvenserna. Jag är hemma och mår FRUKTANSVÄRT dåligt. kan inte sova eller äta, bara ligger och rispar mig med kniven och gråter och gråter och gråter 


    Vissa är säkert arga men det beror troligtvis om jag fel gissa på att de inte förstår. 


    Ta det lugnt. Lägg inte all skuld på dig själv. Det här var en man du inte kände så väl. Troligtvis passade ni kanske inte ändå med tanke på hur han var mot dig, dvs inget att ändå satsa på. Har någon åkt så långt kan man ju anstränga sig lite och åtminstone träffa dig ensam, en stund. Men inte ens det var du uppenbarligen värd enligt honom. Det där var inte en bra kille. Försök lägg fokus på det. Det är inte värt alla känslor och all oro du har nu, du ska ju må bra eller hur. Du ska vara med någon som får dig glad. Du kommer att hitta en annan, bättre. men försök till nästa gång tänk på att ta det lugnt. Gå sakta fram. 

  • Anonym (Nfnf)
    Anonym skrev 2022-12-05 20:11:54 följande:
    Att skriva att man inte verkar psycho, nej? Inte jag heller. Så då kan vi lika gärna konstatera det: TS verkar psycho. Och då är vi tydligen eniga om den saken. Återstår då bara för dig att sluta skriva "hon" och "henne" om TS, för det är väl förnedrande om något?
    Jag har inte sett någonstans att ts skulle vara en man. Om du tycker hon/han är psycho så får det stå för dig. Du behöver inte säga det fler gånger. Du ser ju all sorg, ångest och oro han/hon har. Då behövs inte mer.
  • Anonym (Nfnf)
    Anonym (S) skrev 2022-12-05 23:02:37 följande:
    Ja det är sant faktiskt. Ursäkta mig för att jag bara vill vara någon och älska personen
    Men nu får du faktiskt släppa den killen. ni träffades bara en gång. Lägg ner 
  • Anonym (Nfnf)
    Anonym (annat forum) skrev 2022-12-07 12:37:06 följande:

    Hej TS
    Är du samma person som i somras hade det kämpigt med att vänta på en man vars båt gick sönder och som skyllde på det ena och det andra?


    Sluta gissa. 
Svar på tråden Helgens dejt träff gick åt helvete. Vem har gjort fel? Jag eller han?