• Tue 3 Jan 09:59
  17274 visningar
  19 svar
  19
  17274

  Sätesbjudning & vändningsförsök

  Jag födde mitt första barn i säte 2021. Gjorde vändningsförsök som inte lyckades i v 37 och bestämde mig sen för att jag vela föda i säte främst för jag absolut inte vela göra snitt och vela verkligen försöka vaginalt först innan det skulle behöva bli ett snitt. 
  Men man får röntga sitt bäcken för åh se att det är stort nog att föda i säte, vilket mitt var för litet men jag stod på mig åh vela testa endå. Så 1 vecka innan BF så fick de sätta igång mig för att barnet inte skulle växa på sig för mycke åh inte lyckas komma ut.
  Men hela min upplevelse är jättebra, det var otroligt mycke folk runt om hela tiden och var folk utanför förlossningsrummet redo ifall det skulle bli akut snitt, så alla hade jättebra koll på mig och det gick jättebra, kom ut en liten tjej. Skulle absolut göra om det igen.
  Men nu ligger denna tös i magen med huvudet nedåt denna gång😁

 • Sun 19 Feb 19:33
  #19

  Haha hej igen så nu att du hade svarat på min kommentar😅 hoppas förlossningen gick bra! Födde du i säte? 😍
  Jag har fått min andra nu för 1 och en halv månad sen😅
   Men för att svara på det du skrev så ja dottern jag födde i säte var mitt första barn och jag blev igångsatt run 10 på förmiddagen ich hon kom ut typ 20 i 8 på kvällen. Men det enda de gjorde va att ta hål på hinnan sen drog allt igång av sig själv till hon kom ut🙈 

Svar på tråden Sätesbjudning & vändningsförsök
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.