Inlägg från: Anonym (Enkelt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Enkelt)

    Privat donation

    Jag förstår faktiskt inte varför det ska behöva vara så svårt. Det är väl bara att vara ärlig och berätta att du tryckt upp en okänd mans spermier i skrevet på en OKQ8-mack och inte har någon som helst aning om vem han är. 


    Det är inte olagligt eller grund för indraget underhåll. Får man skumma blickar och konstiga frågor på familjerätten? Sannolikt. 

    Det är för övrigt väldigt märkligt att staten ska betala underhåll, ensam föräldrarpenning, bostadsbidrag etc. för kvinnor som gör detta på landstinget. Men sker det på en OKQ8 så ska det prompt finnas en pappa på papper som ska pröjsa. Tillvägagångssättet för befruktning är alltså avgörande för ett barns rätt till två föräldrar och försörjning. 

  • Anonym (Enkelt)

    Fast jo, det är en väldigt märklig reglering att skattebetalarna ska stå för notan när kvinnors begär efter barn blir för stort. Det är ingen rättighet att skaffa barn, även om det verkar som att det blivit det nu för kvinnor i Sverige. Men väljer man att skaffa barn själv då ska man allt kunna försörja sin egen avkomma självständigt. 

    Att svenska skattebetalare ska stå för svindyr medicinsk behandling och barns försörjning bara för att kvinnor inte lyckas hitta en partner, det tror jag de allra flesta medborgare vänder sig kraftigt emot. 


     

  • Anonym (Enkelt)

    Men vilket märkligt resonemang. Belyser dock bra den galenskap som finns när det handlar om just konception och försörjning. (Som ts är i)

     Jobba och betala skatt har de flesta människor som skaffar barn gjort. Vanligt folk får inte underhållet betalt av pappa staten. Bara underhåll landar in på cirka 483000 av skattebetalarnas pengar som en kvinna som alltså frivilligt blir ensamstående ska få som gåva för att hon inte klarat av att få baen på vanligt vis.


    Till detta kommer alltså ev bostadsbidrag och det faktum att kvinnan inte kommer vara på arbetsmarknaden under lång tid framöver. 


    Samhället behöver inte fler ensamstående mammor med bidrag och det är självklart även i den här vrån som staten behöver strama åt.

Svar på tråden Privat donation