Inlägg från: lövet2 |Visa alla inlägg
  • lövet2

    Farmen 2023

    Så där, nu är jag i kapp!
    Jag fattade ingenting av skånskan i första programmet, så nu kör jag med textat. Har inte bildat mig så många uppfattningar om folk än, men Viktor är rätt sliskig, precis som ni skrivit redan. Raggar på tjejerna för att få fördelar i programmet.
    Tänkte på det där med maten. Jag såg de första säsongerna av Farmen, och då hade de mer att starta med. En säck potatis, en säck morötter och så något mjöl att göra gröt av. Visst fick de jobba på mer och längre för att få mat då, men de hade åtminstone något att leva på under tiden. Den här säsongen fick de ju inget annat än rågmjöl. En portion råggröt om dagen - då hade nog jag också gråtit över ett äpple!

  • lövet2
    Nandez skrev 2023-01-15 18:28:03 följande:
    Undrar om uppdragen blir godkända
    Ja, jag undrar om storbonden kommit i håg allt de skulle göra. Det vore pinsamt för honom om Vincent börjar fråga om uppdrag som storbonden glömt bort ...
  • lövet2

    Jag tippade fel på båda vinnarna. Trodde skåningen skulle ta potatisskalningen och Karin den där med stocken. Ja ja, den här tävlingen var ju inte särskilt viktig.

  • lövet2

    Jag håller med alla övriga om Viktor. Det har funnits killar tidigare i Farmens historia, som härjat vilt bland tjejerna, men då har de helt enkelt varit ute efter någonting "kul" eller spännande för att stå ut med allt jobbigt på Farmen. Den här Viktor, som medvetet siktar in sig på tjejer som han kan utnyttja för att vinna, nej det är för sliskigt!

    Trist att Madde lämnade programmet.

  • lövet2

    Har sett hela veckans Farmen och Torpet nu. Gillar båda killarna som är på Torpet. Den ene är lite för mycket inne på pakter, men annars är han bra. Blondies son gillar jag, fast jag minns att jag inte gillade Blondie när han var med. Jag hoppas i alla fall att Sandrorna slappnar av lite medan de är där. Det är tatueringar och fysträning för hela slanten annars!
    Det låter som att Tova ska välja Julia som andrakämpe och tänker få ut henne. I så fall väljer hon väl Viktor till storbonde, så då blir han nöjd. Jag tror ändå att han kommer att bli avslöjad av tjejerna. Han räknar nog inte med att de ska prata med varandra så mycket som de gör. Det lär nog komma fram vad han sysslar med!

  • lövet2
    Nandez skrev 2023-01-22 19:15:30 följande:
    I kväll blir det kamp
    Tova mot - ja, blir det Julia? Hon får ju välja en kille om hon vill, men jag tror inte hon vill tävla i kunskap. Hon har för stora kunskapsluckor i språket.
  • lövet2

    Läskigt hur dålig Julia blev efter tävlingen! Men hon tycker nog det var värt det, eftersom det fick henne att inse hur lite hon betyder för Viktor. Eddie verkade åtminstone få sig en tankeställare och komma i håg att det var människor inblandade  och inte bara spelpjäser. Men Viktor ... oj oj oj!
    Hans slippriga kommentarer till Linda var så pinsamma att jag satt med en skämskudde här hemma! Jag tror inte Linda blev så glad heller. Sedan var han den minst brydda av alla, när Julia blev dålig. Och så raka spåret tillbaka till gården för att försöka flirta in sig hos Karin.

    Jag hoppas och tror att Julia valde Cia till storbonde. De verkade gilla varandra, och Cia är inte inblandad i pakten.

  • lövet2

    Jag är rätt nöjd med att Karin blev vald. Hon har varit lite anonym, men nu kanske man får lära känna henne bättre.

    Vad gäller Viktor, så tycker jag nästan synd om honom. Han är så dum att det är sorgligt. Står helt öppet i TV och visar upp sina sämsta sidor för en liten chans att vinna pengar. Trodde han inte det skulle påverka hans privatliv när han kom hem? Jobbet? Han är ju för sjutton fritidspedagog! Vilken förälder vill överlämna sitt barn till en oempatisk lögnare, som gärna prostituerar sig för en chans till pengar?!

  • lövet2

    Åh, vad jobbigt det måste ha varit för JC att vara borta från familjen! Jag gillar honom (trots hans obegripliga skånska!). Sedan gillar jag Andreas, Karin och Cia också. Päivi kanske, fast hon har liksom inte synts så mycket.

  • lövet2

    Skönt att få bort Viktor ett par veckor. Och skönt att inte Karin föll för hans konster. Men dagens avsnitt kändes lite som en transportsträcka bara.

Svar på tråden Farmen 2023