Inlägg från: TvillingmammaVästgöte |Visa alla inlägg
  • TvillingmammaVästgöte

    Hur får ni helt ensamstående utan hjälp ihop det?

    NorthK skrev 2023-01-11 13:46:40 följande:

    Ingen som är i samma sits?

    Jag har försökt söka en ?extramormor? i stan. Som kan hjälpa till vid tex lättare vabb och hämta nån gång i veckan. Men får bara svar från unga tjejer i 16-17 års åldern som inte har körkort. Känns inte helt 100 heller med tanke på att barnen är rätt små?


    Extramormor, det låter som något man gör ideellt? Kanske bättre kalla det barnvakt. Jag könner en mamma som är egen företagare och ensamstående, hon anlitar Nannyakuten.se.
  • TvillingmammaVästgöte
    Anonym (Oklart) skrev 2023-01-11 15:23:45 följande:

    Det spelar väl ingen roll hur andra människor får ihop sitt livspussel, det viktigaste är väl att du får ihop ditt eget.

    Jobb och viss del av tiden med sina barn kan man inte ta bort... Men tvätt, städ, inköp och matlagning är faktiskt saker som man i viss utsträckning kan köpa!

    Se till att kolla vad som finns och vad som kan underlätta. Som egenföretagare kan du ju ta in en allt i allo för vissa arbetsuppgifter... Eller köpa av nån firma. Som förälder, köp hemstäd, få hemkörning av mat och köp vissa saker färdigt.


    Något som jag upplever är ganska tidsbesparande är att näthandla maten. Det kostar bara 129 kr per gång och för det priset får man allt plockat och packat i påsar och hemkört till dörren. Fungerar jättebra och är relativt billigt tycker jag. Jag handlar från ett Ica Maxi med bra priser. 
Svar på tråden Hur får ni helt ensamstående utan hjälp ihop det?