0 Följare 0 Följer

TvillingmammaVästgöte

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

53 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2023-09-08 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?:
Men vi pratar inte om enskilda individer. Vi pratar om skillnader på gruppnivå. Dessa skillnader finns och då är det inte rasism. Det är statistik. 

2023-09-08 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?: Ja, precis, det finns tex Nattvandrande mammor i Rinkeby. Jag tror att i dessa kulturer skulle papporna respekteras mer, bättre om de sade ifrån.Men papporna kanske själva är kriminella? Enligt forskaren Amir Sariaslan står.
2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?: Vad gör papporna till de göngkriminella då?
Vad gör papporna till de tioåringar som är assistenter till de kriminella?
Vad gör papporna till de tolvåringar som springer runt med vapen i förorterna ?
Man.
2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?: Den dagen jag kommer att ha lite tid över , när inte mitt jobb, mina barn och mina gamla föräldrar tar all min tid. Då kommer jag engagera mig genom kyrkan och de jag skulle vilja hjälpa är de gamla som saknar engagerade.
2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?: Jag har fullt upp med att överleva utan att bli utbränd med allt det ansvar jag har för jobb, barn och föräldrar  Jag kan, vill och kommer inte ta på mig att integrera kriminella invandrare, det får räcka.
2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?:
Föräldraansvar?

2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?: Jag arbetar mer än heltid i ett svårt och kvalificerat yrke och betalar rejält med skatt till det almänna varje månad.
Jag engagerar mig i mina två barn och deras uppväxt och i de ideella föreningar de tillhör.
2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Tycker ni att samhället blivit bättre efter vi öppnat våra hjärtan?: Just nu är det mord på mordförsök och rån på rån i Uppsala. Man blir kallsvettig när man har sina barn där. Och inte en enda gärningsman har ett svenskt namn. Så kom inte med dina idéer.
2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Vi tjockisar måste sluta vara så lättstötta!:
Menar du allvar? Upplyser du vilt främmande människor på stan om sådant? Det skulle ju vara extremt ohyfsat?

2023-09-07 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Vi tjockisar måste sluta vara så lättstötta!: Men det intressanta är att man har i Göteborg gjort en studie över trettio år och jämfört medelålders kvinnor. Det visade sig att på trettio år hade kvinnorna fått mycket högre BMI i snitt,.