0 Följare 0 Följer

TvillingmammaVästgöte

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

52 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-11-17 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Har barn/ungdomar väldigt dålig ordförståelse idag?: Ja, våra indiska teknikexperter sätter sina barn i internationell skola i Sverige, där de får högklassig undervisning helt på engelska. Dessa skolor är inte öppna för svenska barn.
2022-11-17 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Har barn/ungdomar väldigt dålig ordförståelse idag?: Ja, det finns även studentlägenheter. Idag är det hyfsat lätt att få tag på ett rum i studentkorridor för väldigt många vill inte bo i korridor idag. Detta kanske inte gäller för Stockholm, men.
2022-11-17 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Har barn/ungdomar väldigt dålig ordförståelse idag?: Det är väl ingen som dömer ut vår yngre generation. Men det är inte bra att ordförståelsen och kunskaperna i svenska försämras så kraftigt som det gör just nu. Många faktorer samverkar.
2022-11-16 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Har barn/ungdomar väldigt dålig ordförståelse idag?: De senaste PISA-resultaten visade på en uppgång för svenska elever.Expressen kan nu avslöja hur en stor mängd utrikesfödda elever felaktigt plockats bort ur PISA-urvalet ? och att Sverige därigenom brutit mot OECD:s.
2022-11-16 TvillingmammaVästgöte svarade i tråden: Har barn/ungdomar väldigt dålig ordförståelse idag?: En kommentar om att resultaten är på väg upp, på senaste Pisa hade vi ju något bättre resultat, men det har ju senare visat sig att det berodde på regelrätt fusk. Svenska skolor hade jättestora bortfall.