• Valent1n

    Pms eller grav. Symtom

    Vad tror ni pms eller grav symtom?
    Brösten ömmar sen nån dag efter ÄL.
    Fått synliga blodådror på brösten.
    Känt va hugg/stickningar/ilningar/drag vid livmodern+hö äggstock nån dag efter äl. Känt av en molande värk i livmodern sen nån dag efter ÄL. 
    Jätte sugen på mandariner och sursaftiga äpplen, åt ett kilo mandariner förrigår.
    Kan pms komma så tidigt innan mens? Är på bim-5 idag.
    Överanalyserar jag kanske allt bara eftersom jag så gärna vill ha en till bebis?
    Har två barn sen innan -13 och -17. Med första barnet levde jag på Delicatobollar och det var så jag började misstänka graviditet, med andra kliade mina bröstvårtor som om man hade skabb och spydde som ett djur. 

  • Svar på tråden Pms eller grav. Symtom
  • Valent1n
    Happy80 skrev 2023-01-13 18:18:21 följande:

    Kan vara vilket som, jag har haft alla grav symptom man kan ha utan att vara gravid. När jag väl har varit gravid har jag ibland haft symptom innan bim och ibland inte.


    Men om dina symptom beror på graviditet (hcg i blodet) så syns det även på ett grav test, så prova ett test!


    Har bim förs om 5 dagar så vågar inte testa än 🙈 har också haft en massa symtom utan att vara gravid så vet inte om jag bara överanalyserar allt nu när man verkligen försöker, men tror inte jag haft några pms så här tidigt innan mensen förr. Alltid haft regelbunden menscykel så kommer inte mensen när den ska så testar jag.
  • Valent1n
    GuldKvinnan skrev 2023-01-13 20:52:34 följande:

    Vi började försöka i september och sedan dess har jag haft olika symtom varje månad mellan ÄL och BIM och varje gång tänkt att "den här gången är det annorlunda, NU är jag nog äntligen gravid" - men utan lyckat resultat än så länge. Jag börjar nog sakta inse att det kommer att vara såhär och att det kommer att visa sig på grav.test och inte via symtom. Den dag jag plussar kanske jag kan säga något annat men just nu känns det så. Idag är jag BIM -4 och den här gången känns det också väääldigt annorlunda, hoppas hoppas hoppas på plus nästa vecka Glad


    Hoppas det blir ett plus för oss båda 🙏🏽 har aldrig förut aktivt försökt bli gravid. Första fick jag veta v14, åt ppiller och brukade hoppa över mensen. Med andra skulle jag sätta i spiral men fick aldrig till det och blev gravid. Nu letar jag ju verkligen efter symtom när vi aktivt försöker. Gubben pratat om en tredje i 3 år och jag gått med bebis feber sen sommaren 
  • Valent1n

    Tror det bara varit pms, känt världens mensvärk hela dagen. Mensen kommer nog denna månad. Får bli nya tag till nästa cykel 

  • Valent1n

    Tror inte det är pms längre. Är ganska säker på att jag är gravid. Köper test imorgon när jag lämnar barnen på skolan/förskolan.
    Är det två eller fyra timmar man ska vara utan att dricka eller kan jag kissa i en mugg och spara kisset i 1-2 timmar och testa i det? 

  • Valent1n
    GuldKvinnan skrev 2023-01-17 11:35:17 följande:

    Ja gör det, woho vad spännande!! Nog är det ett streck där?? :)


    Visst är det ett streck men inte så säker på ifall det är röd pigment i strecket eller ifall det är grått. 
    Sen vet jag inte om det blir nått ändå, mensvärk kommer och går.
    Är svin trött hela tiden, blir illamående lätt av tex kaffe som jag missbrukat hela mitt liv, bröstvårtorna jätte ömma med klåda, spänner i ljumskarna och vid livmodern när jag hostar/nyser/tömt blåsan på morgonen, och en huvudvärk från helvetet 24/7.
Svar på tråden Pms eller grav. Symtom