• Ddny

    Vän som vänder sig till din man istället för dig?

    Läste igår en tråd om huruvida det är mer draman med tjejer än killar och nu detta "bevis" med alla markera! Bryt! Gränslöst! :)
    Om hon har problem med en man, så får hon bäst svar från en man. 
    När jag har haft tjejproblem, så har jag vänt mig till tjejer, man förstår sina samkönade på ett helt annat vis.
    Du tycker det är skönt att slippa detta ältande, njut av att du slipper höra tugget.
    din man börjar dessutom tröttna på smsen och ge dig telefonen enligt post nr 11, så han har nog snart fått nog och slutar svara för att han är trött på människan och har heller inget att dölja eftersom han ber dig ta över hans konversation.

    Vänta bara ut det, snart är det över Skrattande

  • Ddny
    Ascendere skrev 2023-01-20 12:21:06 följande:
    Gränslöst beteende av henne, det enda rimliga är att hon vänder sig till dig som är hennes vän eller, via dig, till er som par. 
    Att direkt kontakta din man på det sättet är väldigt oförskämt och respektlöst. Din man borde sätta ner foten och markera att hon går över gränsen. 
    Hur kan det vara gränslöst, oförskämt och respektlöst att skriva till någon om hjälp?
    Det verkar ju inte vara en flyktigt bekant utan en väninna, de brukar iaf jag träffa och lära känna när min fru bjuder hem sina på mat eller skitsnack. Vissa bättre, andra sämre.

    Låter väldigt stelt att inte få prata med vem man vill utan att be frun om lov först, likt de religioner/tider mannen förde kvinnans talan.

    Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om fruns vän messade nåt i stil med "gaah! Hur tänker/funkar ni karlar egentligen?!" Och skulle bara ta det som bekräftelse på att jag gett ett bra intryck, att hon litar på mig och känner att hon vågar vända sig till mig, som utomstående neutralt bollplank.
Svar på tråden Vän som vänder sig till din man istället för dig?