Inlägg från: Anonym (Anonym2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym2)

    Vän som vänder sig till din man istället för dig?

    Anonym (Vad hade du tyckt?) skrev 2023-01-20 00:25:07 följande:
    Vän som vänder sig till din man istället för dig?

    Tänk dig att du har en nära väninna med äktenskapsproblem. Men istället för att vända sig till dig med sitt ältande vänder hon sig istället till din man, och söker hans råd, öppnar sig mycket mer till honom än till dig och din mans telefon har långa...noveller till sms om detta och din egen har meddelanden som hej vill du gå på Bodypump med mig på söndag kl12? Det är inte så att din man är psykolog eller något eller på något sätt bättre än dig att vända sig till, och hon är ju din vän från början, men hon gör det här ändå? 

    Vad hade du tyckt om detta? Bara ta det eller ifrågasätta?


    Upplever du själv att du är bra på att lyssna? Tänkte på att du kallar hennes prat för ältande.

    Kan vara så som många sagt att hon vill ha en mans perspektiv och din man verkar vara en sympatisk trygg man så du behöver knappast vara orolig.

    Om ni alla är nära vänner tycker jag inte det behöver vara gränslöst att fråga honom, men visst tycker jag som man det är lite konstigt även om jag också har fått den rollen vid två tillfällen.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (jury) skrev 2023-01-20 17:26:48 följande:
    Tycker det är lite konstigt att din man bara utan vidare spelar med på väninnans illa dolda försök på att inleda en affär. Han måste nog själv ha en dold agenda någonstans.

    Det är ju så mycket som är uppenbart fel. Att ta kontakt med en väns partner direkt. Att bli väninnan anförtror mannen om sina relationsproblem och mannen då påtar sig en roll som själasörjare. Att hon börjar föreslå gemensamma aktiviteter på tu man hand. 

    Här gäller det nog att ifrågasätta och då speciellt mannens agerande, eftersom väninnan verkar helt hopplös och det ju är helt uppenbart vad hon vill.
    Nu har ju inte väninnan föreslagit aktiviteter på rum man hand. Och jag kanske är trög, men då det hände mig att en kompis sambo bollade med mig så tänkte jag att hon ville prata och inte att hon hade någon dold agenda.
Svar på tråden Vän som vänder sig till din man istället för dig?