Inlägg från: ClumsySmurf |Visa alla inlägg
  • ClumsySmurf

    Hjälp! varför kan jag inte hitta nån kvinna?

    Anonym (Johanna) skrev 2023-01-21 21:33:47 följande:
    Fast det där är lätt att säga men svårt i praktiken. Det där är inget en kvinna vill ha på sina axlar att bära att du ska dra ner på tid etc. För om det av olika skäl inte kan bli så har du jävligt mycket att stå till svars för... 
    Gör den prioriteringen NU istället, för att då visa att du faktiskt har platsen för en kvinna.

    Många män lovar att dra ner på hobbys och jobb när barnen kommer men det händer aldrig och så föds barnen och .. Nej men nu måste vi fixa ekonomi nu kan jag givetvis inte gå ner i tid... Det blir en klassisk Alfons Åberg och "jag ska bara"... Och så radas det upp med allt som måste fixas före man drar ner på tid, (huset, garaget, lekstugan, tvättstugan, friggebod, bilen, båten, husvagnen..) men rätt tillfälle kommer aldrig... Och så går åren.. 
    TS verkar vara en aktiv person, istället för några timmar på facebook blir det några timmar på gymmet, istället för några timmar framför dumburken blir det några timmar i garaget.
    Han är ju singel och dejtar inte så det bör ju inte spela någon roll tidsmässigt om han är i garaget eller har serie maraton med netflix och chips.

    Det märks ju om han prioriterar om tiden när annat dyker upp.

    "Gör den prioriteringen NU istället, för att då visa att du faktiskt har platsen för en kvinna."
    Hur många timmar/dag har du sjäkv bokat in tid för meningslös tumrullning så att TS ska känna att det finns en lucka för honom i din kalender?


Svar på tråden Hjälp! varför kan jag inte hitta nån kvinna?