0 Följare 0 Följer

ClumsySmurf

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Singel

Personlighet

Egoist     Elak     Likgiltig     Nyfiken     Omtänksam     Optimist     Pessimist     Snäll    

Aktivitetsflöde

2023-03-22 ClumsySmurf svarade i tråden: Dags att polisanmäla ALLA kommentarer mot vita som hets mot folkgrupp/rasism: "Är det en slump att svarta människor är överrepresenterade i brottsstatistiken och samtidigt fattigdom?"

Hönan eller ägget... Går att tolka som man vill men det betyder ju inte att man har rätt.
2023-03-21 ClumsySmurf svarade i tråden: Dags att polisanmäla ALLA kommentarer mot vita som hets mot folkgrupp/rasism: "...bli medveten hur man själv agerar så man inte gör skillnad på människor beroende på hudfärg/ nationalitet."

Blir inte det något motsägelsefullt när det är inbakat i den wokianska ideologin.
2023-03-21 ClumsySmurf svarade i tråden: Dags att polisanmäla ALLA kommentarer mot vita som hets mot folkgrupp/rasism: BLMs oärliga retorik osynliggör problem och orättvisor som också drabbar anda

När svarta poliser dödar svarta är det också p.g.a vitmakt, det sånt man vet när man är expert strukturer och vithetsnormer.
2023-03-21 ClumsySmurf svarade i tråden: Dags att polisanmäla ALLA kommentarer mot vita som hets mot folkgrupp/rasism: höll på med ett onödigt långt inlägg där allt inte kändes relevant men du kom också in på de sakerna så det kanske är relevant.
Tror du jag kan ändra din åsikt om strukturell ras.
2023-03-21 ClumsySmurf svarade i tråden: Dags att polisanmäla ALLA kommentarer mot vita som hets mot folkgrupp/rasism: Att bli skjuten/mördad trots man är obeväpnad eller kanske inte ens kriminell är extremt orättvist, det blm inte är särskilt ärliga om är att det också något drabbar vita så man kan inte.
2023-03-20 ClumsySmurf svarade i tråden: Är tjejer passé runt 40 år? Är männen fortfarande attraktiva 40 år trots ölmage?:
"...och tvärtom börjar föryngra sig istället."
när 15 år yngre kvinnor tycker att "unga" män 40+ ändå är gubbiga är det åldersfascism?

2023-03-20 ClumsySmurf svarade i tråden: Dags att polisanmäla ALLA kommentarer mot vita som hets mot folkgrupp/rasism:
Vill du utveckla?
Om en vit blir förnedringsrånad av icke vit för att h*n är vit är det då inte något rasistiskt med det?

2023-03-19 ClumsySmurf svarade i tråden: Hur kan folk som lever i förhållanden må så dåligt? Det är väl jobbigare att vara ensam?: Du låter som en sån där bitter och sur som med korslagda armar bara läst halva inlägget för att ha mågot att gnälla över.

"Menar du att de ensamkommande män som inte får något jobb.
2023-03-19 ClumsySmurf svarade i tråden: Hur kan folk som lever i förhållanden må så dåligt? Det är väl jobbigare att vara ensam?:  
Jag tvivlar starkt på att män måste vara "perfekta".

" Det är den enda metod vi "losers" på relationsmarknaden kan använda oss av. "

Det är lättare för stunden att fejka men en quickfix, samma.
2023-03-19 ClumsySmurf svarade i tråden: Hur kan folk som lever i förhållanden må så dåligt? Det är väl jobbigare att vara ensam?: Om man tänker på hur skolan misslyckats (och skyller på självdestruktiv maskulinitet) och mansöverskott har du en poäng men när man tävlar om vilket kön som har det svårast jämför man sällan.