Inlägg från: Anonym (ååå) |Visa alla inlägg
 • Anonym (ååå)

  Rädda upp relation?

  Ni sågs väldigt kort tid, och inte så många gånger? Det är ju trevande i början, man kan få en del känslor, men som du själv skrev, så verkade hans intresse avta lite efter jul. Det var säkert precis det som skedde. 
  Kanske pratade han med flera också, och du inte låg på plats 1 längre? 

  När du tog upp frågan avslutade han direkt. Det tolkar jag som att det var precis det han ville, och han tog chansen nu när frågan kom upp. 

  Du verkar ha utvecklat starka känslor, och det är kanske inte helt sunt att hänga kvar i detta nu när det ändå tog slut? Du skrev att du mådde jättedåligt när han inte hördes av lika snabbt efter ett tag. Det tolkar jag som att du går in väldigt hårt i relationer? Det låter inte bra att må så jättedåligt för att en dejt inte hörs av riktigt lika snabbt efter ett tag. 

  Sedan vet jag inte hur gammal du är, men det är fullt naturligt att man får väldigt mycket bekräftelse först. Det är liksom så det fungerar eftersom man vill skapa kontakt. 

 • Anonym (ååå)
  Anonym (Mandarin) skrev 2023-01-24 20:41:06 följande:
  . Men likväl upptar tankar kring honom i nuläget en väldigt stor del av min tankevärld trots att jag inte vill det, vet inte vad mer jag kan göra? Jag skulle gärna vara oberörd av det här, men faktum är att jag motvilligt mår skit.
  Man tränar, går promenader, pratar kanske med en kompis. Man "tröttar ut" sin hjärna tills känslorna liksom är utslitna och då är i af min erfarenhet att det försvinner och plötsligt känns det bättre.

  Jag brukar skriva dagbok eller ibland spela ut samtal för mig själv, där jag säger de där sakerna jag hade velat få sagt men i min ensamhet, lite som teater. Då släpper saker jag grubblar på. Det behöver inte handla om relationer, det kan handa om att vara nervös inför en anställningsintervju eller något annat. 
Svar på tråden Rädda upp relation?