• SunnyP

    Dumpade bittra män

    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-30 19:27:21 följande:
    Samhället bidrar mer till kvinnors sexliv exempelvis aborter. 
    Jämfört exempelvis med potenspiller för män som man måste betala själv. 

    Kvinnor har mer rättigheter till sex allstå jämfört med männen trots att det är kvinnor som klagar på att männen inte har rättighet till sex 
    En abort har väl inget som helst med ens sexliv att göra, i så fall kan vi ju diskutera kvinnors mensskydd också, om du orkar så kan du ju försöka räkna ihop vad en livsförbrukning kostar. Abort och potenspiller har absolut ingenting med varandra att göra.

    INGEN har rätt till sex med en annan människa. Sex är ett behov och ingen rättighet, att det ska vara så svårt att förstå skillnaden. Att hävda rättigheter kring sex med andra människor är sjukt eftersom att en rättighet till sex skulle innebära att en annan människa måste uppfylla den och så är det ju inte. Man har sex för att man vill ha det och tillsammans med en annan person som man vill ha det med och som vill ha det med en själv. Om ingen vill ha sex med en så är det ju knappast någon annans ansvar att ordna det, ALLA har rätt att tacka nej till sex med precis vem som helst. Att neka att ha sex med någon är däremot en rättighet som alla människor har.
  • SunnyP
    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-31 12:09:45 följande:
    Du säger såklart att det inte är en rättighet med sex när det passar dig. 
    Men jag ska vara med och finansera ditt sexliv.

    Då handlar det inte om rättighet till sex, till det som jag tar upp. 
    Sex kan aldrig någonsin vara en rättighet, de enda som anser det är de som våldtar... ALLA har rätt att säga nej till sex och då faller hela rättighetsresonemanget direkt. Jag kan lova dig att du aldrig någonsin har varit med och finansierat mitt sexliv.....

    En abort är ju inte enbart kvinnans ansvar utan det är ju något som berör både kvinnan och mannen. En graviditet är något som kan inträffa när man har sex och är naturligtvis både kvinnan och mannens ansvar så att även om det nu skulle vara så som du säger (vilket jag inte håller med om) så finansieras det ju lika mycket för båda parter,
  • SunnyP
    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-31 12:10:55 följande:
    Uppstår graviditeter exempelvis efter någon ätit många hamburgare?

    Det finns ett tydligt samband mellan aborter och någons sexliv
    Så du anser att en graviditet enbart är kvinnans ansvar.... Man är väl två om att skapa ett barn eller hur?
  • SunnyP
    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-31 12:29:38 följande:
    Finns det någon lag som förhindrar att män utan sexpartner får hjälp av samhället så de kan få en sexpartner och det officiellt ska handla om något annat?

    Då det är okej att man ska finansera kvinnors sexliv men officiellt så låtsas ni som det handlar om något annat. 
    Hur ska samhället kunna hjälpa män med att få en sexpartner? Så om man inte hittar någon som vill ligga med en så ska samhället tvinga någon att göra det eller hur menar du??? Jag kan ju säga att jag själv tusen gånger om skulle välja att vara utan sex för all framtid om alternativet var att ha sex med någon som inte ville ha det med mig, hela grejen med att sex är härligt är ju att båda parter tänder lika mycket på varandra annars kan man ju använda en dildo/sexdocka.
  • SunnyP
    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-31 12:23:36 följande:
    Så ditt sexliv skulle se likadant ut om du själv fick betala för dina aborter eller om aborter vore olagliga? 
    Jag personligen har faktiskt aldrig gjort en abort eller ens övervägt det och det gäller troligen majoriteten av kvinnorna i Sverige. Det är liksom inget som var och varannan kvinna gör.
    Dessutom så är det väl bara rättvist att män och kvinnor delar på kostnaden eftersom det krävs en av varje kön för att lyckas skapa det där livet från första början. 
  • SunnyP
    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-31 12:17:08 följande:
    Om det argumentet("INGEN har rätt till sex med en annan människa" ) skulle ha så stor betydelse så skulle de flesta kvinnor säga det oavsett när det handlar om sex. 
    Jag har ALDRIG varken hört eller läst om en kvinna som sagt att kvinnor har rätt till sex med andra individer än sig själva. Det är en sjukt osund syn då man i så fall anser att ens egna behov av sex står över andra individers val att neka att ha sex med en. Absolut inte ok! Det är en rättighet att säga nej till sex för ALLA har full bestämmande rätt över sin egen kropp. Man bestämmer över sin egen kropp och aldrig någonsin över någon annans. Tänk efter lite, för mig är det fullkomligt vidrigt att anse at man har rätt till sex med andra och de enda som jag hört uttala sådant är människor som våldtar och utnyttjar andra människor. Man har rätt att ha sex med sig själv det är allt och aldrig någonsin med någon annan.
  • SunnyP
    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-31 12:21:54 följande:
    Ironiskt är att det är du som har rättighet till sex genom att samhället bidrar till ditt sexliv men du låtsas som att det är ingen rättighet till sex som gäller nu. 
    Jag har redan skrivit att varken jag eller någon annan har rätt till sex med en annan människa. Jag har heller aldrig någonsin fått samhällets hjälp med mitt sexliv, det klarar jag av galant på egen hand. 
  • SunnyP
    Anonym (Tolkning) skrev 2023-01-31 15:05:29 följande:
    Vem betalar för dina aborter? 
    Som jag skrev, jag har ALDRIG gjort någon abort så ingen!
  • SunnyP
    Kockobello skrev 2023-01-31 15:19:48 följande:
    Jag tror att frågan var hypotetisk. 

    Du vet, skattebetalarna betalar.
    Jo men återigen så kan inte en kvinna bli gravid på egen hand, det krävs en man för att en graviditet ska kunna uppstå och då är ju resultatet ett gemensamt ansvar och fullt rimligt att både män och kvinnor betalar för. Att han om och om igen tar upp aborter som något som enbart gynnar kvinnan (och hennes sexliv??) är ju helt galet, dessutom så utför majoriteten av Sveriges kvinnor aldrig någonsin en abort så dom utnyttjar inte ens den rätten.
Svar på tråden Dumpade bittra män