Inlägg från: AstridElizabeth |Visa alla inlägg
  • AstridElizabeth

    Sambo vill att vi gör abort v10, helt förstörd.

    Graviditeten var planerad och ni har kämpat för den. Abort är givetvis helt uteslutet. 


    Du behöver däremot lugn och ro. Stress är inte bra när man är gravid. Flytta hem till släkt eller vänner medan sambon bestämmer sig för om han vill bli en familj eller inte. Fortsätter han yla om abort så dumpa honom och fokusera på dig själv och barnet. 


    När ditt barn föds kommer du uppleva en kärlek större än allt annat. Ingen relation i världen kan mäta sig med det. Ingen man är heller värd så mycket möda att allt det magiska och underbara med en graviditet blir förstört.

    Fokusera på dig, ditt mående och din graviditet. Vill karlfan inte vara med på tåget så är det hans förlust, inte din. Låt honom inte ta denna magiska tid ifrån dig.

  • AstridElizabeth

    Jag vill också säga det något viktigt TS. Vem säger att hans ex är psyko och ego? Om din sambo säger det finns det all anledning för dig att vara försiktig. Det är en kvinna han valde att leva och bilda familj med. 


    Det är en myt att kvinnor undanhåller barn för att straffa sina ex. Endast rätten kan avgöra om någon inte får träffa sitt barn, och då ska det mycket till.  Är din sambo en hyfsat normal person så kan hans ex inte hindra honom från att vara närvarande i barnets liv. Behöver han hjälp med umgängesschema eller samarbetssamtal vänder han sig till familjerätten. Rättshjälp finns i de flesta hemförsäkringar om det skulle bli en tvist. Du kanske ska ta kontakt med exet och höra dig för om hur det verkligen förhåller sig? Vad är den egentliga anledningen till att han inte träffar sitt barn?

Svar på tråden Sambo vill att vi gör abort v10, helt förstörd.