• Anonym (Cleo)

    Mobbad av psykopat på jobbet?

    Jag tror absolut att du blivit utsatt av en sociopat. Jag ha också blivit det. Jag blev mobbad och insåg det inte först. De håller på hela tiden, de planerar det och är besatta av det. Och du kan inte få dem att sluta. Deras hela tillvaro är fejk, kom ihåg det. De känner inga äkta känslor utan allt är spel för galleriet.

    Mitt bestämda råd: skriv upp allt de gör. Med datum. Gå till chefen med det. Att prata med psykopaten gör ingen skillnad. Gör det om du vill men de har liksom redan planerat en konfrontation. Min mobbare satt och flinade. Hon sa till chefen att hon jättegärna ville lösa allt med mig och sen satt hon tyst och hånlog under vårt privata samtal. Hon ljög om mig, till mig och hela tiden om allt.

  • Anonym (Cleo)
    Anonym (Vadhänder) skrev 2023-02-11 21:53:03 följande:

    Tack för tips! Det här är en jävligt störd situation, har aldrig varit med om nåt sånt här tidigare och det verkar ju inte direkt finnas nån handbok i hur man bör hantera det heller. Själva jobbet är lite av mitt drömjobb, därav oviljan att lämna.

    Cleo, jag har försökt citera dig men familjeliv bråkar. Hur slutade det för din del? Fick nån av er byta jobb eller vad hände?


    Jag hade sagt att jag söker nytt jobb innan, så de gav mig några månadslöner och lät mig gå och jag kunde inte tacka nej. Psykopaten var VÄLDIGT bra på att spela oskyldig. Hon vände kollegorna mot mig.

    Mitt tips: titta på youtube videos om psykopater. Där finns mycket att lära. Man märker snabbt att allt stämmer in på personen. Om psykopaten kommernoch säger att hen vill lägga allt bakom er, tro henne inte. Allt är spel och strategi.
Svar på tråden Mobbad av psykopat på jobbet?