Inlägg från: Anonym (Emma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emma)

    Bf november

    Fortfarande ingenting här, men känns som att han trycker på mer nedåt. Känns som att hela underlivet åker runt när han rör på sig, ett under att han inte trycker sönder fosterhinnorna. Får se om han kommer med raketfart när han väl bestämmer sig. 

  • Anonym (Emma)
    barnlängtan2021 skrev 2023-11-13 21:46:35 följande:
    Mitt hb värde hade stigit från 119 till 134, så mitt var väldigt bra! Väldigt oklart vad allt beror på. Hoppas på att må helt bra imorgon

    Kroppen är skum, din känsla stämmer säkert! Det är ju många omställningar i kroppen även om det inte sätter igång på en gång, mycket som förbereds och händer hela tiden  


    Jag sov ingenting igår natt, vilket resulterade i världens huvudvärk idag. Hade aldrig kunnat genomgå en förlossning i det här skicket känns det som, men med lite andrenalin klarar man väl iofs vad som helst.  Jag har jättemycket vattniga flytningar, även lite slem som kommer i omgångar samt ihållande värk i ryggslutet. Så just nu hoppas jag bara på att slippa bli igångsatt nästa vecka. 

  • Anonym (Emma)

    Jag är på bf+5 idag, börjar tappa hoppet helt om att min kropp får igång det här på egen hand.. Ska till bm under dagen för ny hinnsvepning, hoppas även att jag får ett datum för igångsättning. Mitt psyke behöver nog det datumet? Har börjat få lite katastroftankar, att denna förlossningen inte alls kommer att bli som jag tänkt mig? handlar nog mest om besvikelsen över min egna kropp som just nu inte bara fattar. 

  • Anonym (Emma)
    pinkv0dka skrev 2023-11-15 08:47:33 följande:
    Hur upplevde du hinnsvepning? Gjorde det så ont som många säger? Håller tummarna att du får ett datum för igångsättning. Känner du att du vill vänta så längre ändå och se om det kommer igång eller bli igångsatt så fort som möjligt?

    Det gör jätteont med hinnsvepning Och obehagligt.


    idag var jag öppen 4cm, har fått tid för ytterligare en hinnsvepning och om det inte fungerar igångsättning på tisdag. 

  • Anonym (Emma)

    Det känns skönt att ha fått ett datum och även att det ändå har hänt något där nere. Har ju haft på känn att det har varit förvärkar som inte kickar igång ordentligt. 


    Om det blir igångsättning så kommer det först att göras En läkarkontroll innan de bestämmer hur.


    Nu har jag jättemycket molvärk, hoppas så att det går över till ordentliga värkar!


     

  • Anonym (Emma)
    Maymom skrev 2023-11-16 05:30:52 följande:

    Vaknat mitt i natten och fått nån låsning i höften eller om bebis klämmer på nån nerv så ena benet värker. 


    Så ligger vaken med telefonen😅
    Hittade ett tips om att ta microlax för att få igång värkarna. Tänkte dela med mig om nån vill testa.😊


    Har också läst att det kan vara bra med microlax, köper det imorgon om det blir en ny hinnsvepning då Och testar .


    Jag har inte känt någonting inatt, molvärken försvann helt. 

  • Anonym (Emma)

    Jag har inga känningar alls mer än det jag har känt senaste månaden? är less på det här och tror att jag skiter i hinnsvepningen imorgon, har fortfarande ont efter förra och det händer ju inget ändå. 


    Hoppas att ni andra slipper passera bf. 

  • Anonym (Emma)

    Jag vaknade upp och är lös i magen idag, kan ju hoppas att det är positivt tecken. 


    Har beslutat mig för att ge hinnsvepningen ett nytt försök, 3:e gången gillt. Dels för att se om det har hänt något, men också för att jag måste kolla blodtrycket. Tänker att jag köper microlax på hemvägen för att prova med en liten extra skjuts. Är ändå på bf+8 idag.


    Nu vill jag ha bebis till helgenGlad

  • Anonym (Emma)
    pinkv0dka skrev 2023-11-17 10:41:45 följande:
    Håller tummarna att det händer något för dig!
    Jag är rätt inställd på att passera bf då jag inte känner ett skit idag och igår gjorde jag allt för att försöka få igång det, jävla sammandragningar som är spårlöst försvunna när man vakna imorse. Stackars min karl som får stå ut med mig i helgen när han kommer hem för känner mig inte så trevlig :)

    När min man närmar sig så får jag förvarna om vilket humör jag är på, emellanåt är jag så trött och grinig så jag ber honom backa undan. Det är lättare att bita ihop när det gäller barnen. 


    Sista hinnsvepningen gjord, nästa besök blir hos förlossningen. Mitt blodtryck (undertryck) är fortsatt för högt. 


    Nu får jag bara vänta och se om något händer, tisdag känns inte så långt bort iaf. 

  • Anonym (Emma)
    pinkv0dka skrev 2023-11-18 09:15:19 följande:

    Vecka 40+0 BF idag
    Igår vid 22 släppte lite av min slempropp och hade såna ilningar/tryck neråt innan. Så det märktes att livmodertappen grejade med något😅 Haft lite mensvärk sen dess men rätt minimalt, hade släppt lite mer av slemproppen när jag vakna nu. Min är helt genomskinlig med några vita strimmor i, släpper inte så mycket i taget heller så lätt att missa.


    Vet ju att det inte behöver betyda att nånting sker nu men blir ändå glad över att kroppen gör nånting. Efter frukost blir det långpromenad och kanske en färdknäpp. Hur går det för  andra?


    Spännande, håller tummarna för dig. 


    Jag hade annorlunda sammandragningar igår, satt mest i nedre magen och strålade ut i ljumskarna. Många slemmiga blödningar också som efter de andra hinnsvepningarna. Testade med microlax igår också, men det gjorde ingen skillnad alls. 


    Men nu efter en natt sömn så känner jag ingenting längre, är bara väldigt trött. 

Svar på tråden Bf november