Inlägg från: Anonym (Emma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emma)

    Bf november

    Jag ska på ultraljudet idag och är så nervös. 


    min dotters allra högsta önskan är att få en lillasyster, jag kommer att krossa hennes hjärta om det är en till Lillebror. Men jag försöker förbereda henne lite mentalt på olika sätt. 

  • Anonym (Emma)
    Maymom skrev 2023-06-26 16:53:44 följande:

    Hur gick det? 


    Här såg RUL bra ut och det var med största säkerhet en pojke.💙


    Det gick jättebra och utan tvekan är det en väldigt livlig liten lillebror!
  • Anonym (Emma)
    Anonym (Elsy) skrev 2023-06-26 17:09:24 följande:
    Hur tof dottern det? Men blev besviken ett par minuter men nu vill hon ha lillebror
    Min dotter har tre bröder, men hon börjar smälta det redan. Hon ser framemot att kunna vara mer delaktig och hjälpa till, gå promenader osv. För min egna del så är jag bara så tacksam att det ser bra ut. 
  • Anonym (Emma)

    BF-lista:

    16/11 maymom
    18/11 pinkv0dka
    4/11 HF (Frida) 
    9/11 Emma

  • Anonym (Emma)

    Jag har också börjat samla på mig en liten lista, får se vad han blir för något när han kommer ut. Namnen som jag har skrivit upp är: Kian, Milton, Dante, Vilgot eller Viktor (från min gammelmorfar). Hade det varit en tjej så hade jag Meja, Stella, Penny och Luna som alternativ. 


  • Anonym (Emma)
    barnlängtan2021 skrev 2023-07-06 06:59:28 följande:
    Vår son heter Kian, känns som det blir vanligare och vanligare nu 😊
    Kian är det enda namnet som hela familjen är helt överens om. Det är fint!
  • Anonym (Emma)
    Anonym (Elsy) skrev 2023-07-10 19:35:05 följande:

    Förresten, hur klär ni er? Hade inte tänkt köpa så mycket mammakläder eftersom det är en sån begränsad period men har svårt att hitta kläder som funkar. Mina vanliga tröjor glider upp. Tyvärr har jag inga kvar från tidigare graviditeter. 


    Jag har köpt Mammakläder på hm?s rea, bra priser på klänningar och t-shirts. Har även köpt paket på tradera till bra pris. Tänker att jag paketerar och säljer vidare sen efter graviditeten. 
  • Anonym (Emma)

    Hur går det för Er? 


    Min mage har ploppat ut ordentligt är i vecka 26 (25+6) och lillebror rör sig flera ggr om dagen så att det syns tydligt på utsidan. Tiden går så väldigt for! förutom halsbränna och uppstötningar samt lite plötsliga kräkningar då och då, så mår jag ändå väldigt bra nu!

  • Anonym (Emma)
    Maymom skrev 2023-08-03 18:07:59 följande:
    En vecka efter dig här. Magen börjar bli svår att dölja, får berätta för chefen nästa gång jag träffar honom😅
    Halsbränna och rejäl foglossning nu. Har en tid bokad för möte med sjukgymnast, får se vad de kan göra...
    Min mage har inte gått att dölja sedan v 18 och på jobbet blev det officiellt när jag inte kunde ha min uniform längre. jag Berättade för min chef rätt tidigt pga typen av jobb jag har och även för att vi var vänner innan hen blev min chef. 
    Fy för foglossning, hoppas att sjukgymnasten är behjälplig!
  • Anonym (Emma)

    Jag har också börjat få en del foglossning, har svårt att röra på mig kvällar och nätter. Har också börjat få återkommande kramp i vaderna, känns som att de vrider sig 180 grader. Halsbrännan är också otrevlig.
    Jag har haft som mål att jobba fram till slutet av oktober, har lagt in semester från den 23:e fram till bf den 9:e november. Jag vill helst inte bara gå hemma och vänta, känner också att det inte är någon skillnad på om jag tar det lugnt eller inte. 


    Mitt senaste besök hos bm var på videolänk några Minuter, så jag har inte kollat några värden eller något sedan kub-testet. Jag har ett fysiskt besök i vecka 29, får se om de kollar sånt då. 


    Lillebror är helgalen i magen för det mesta, har sett ett mönster att han håller på i 3-4dgr hela dygnet och sedan verkar sova en hel dag. Påminner om mitt första barn som nästan aldrig sov, han levde på powernaps. 

Svar på tråden Bf november