Inlägg från: Anonym (Emma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emma)

    Bf november

    Mogen75 skrev 2023-05-06 18:53:03 följande:
    Tyvärr fick jag missfall idag. Är så ledsen önskar er andra bättre lycka😭❤️.
    Beklagar förlusten ❤️
  • Anonym (Emma)

    Jag gick in i vecka 14 i fredags är 13+2 idag. Är så svullen om magen så jag får inte knäppt mina byxor längre, gav upp och satte på mig mammabyxor nu.   Har aldrig behövt dra på mig dom så tidigt i tidigare graviditeter, men gud vad mjukt och skönt runt magen! Har iofs gått upp 2kg också?
    Jag har ultraljud på tisdag som jag bara går och väntar på nu!

  • Anonym (Emma)
    Blåbärsris123 skrev 2023-05-07 14:04:37 följande:
    Jag är i v 12 och får bara på mig ett enda par av mina vanliga byxor🙈 Har köpt några oversize skjortor för att dölja magen😅 Nu blir det dock lite lättare när värmen kommit och jag har en del klänningar jag kan ha. Har köpt mammaleggings, så sköna😊 Gjorde ul förra veckan, så underbart att få se den lilla i magen😍 Förstår att du längtar, lycka till på tisdag!

    Skönt att höra att det inte bara är mitt midjemått som blivit större!  Mycket är svullnad, byxorna går på när jag har vaknat men sedan sväller magen och då skulle jag nog kunna skjuta knappar. 


    Jag har sett framemot ultraljudet idag, men nu när det är så nära så börjar jag bli väldigt nervös för att något ska vara fel...

  • Anonym (Emma)

    Det gick jättebra på ultraljudet och allt ser väldigt fint ut. Den lilla hade fullt upp, slog runt 180 grader, klappa händer och vinkade för fullt. Alla delar satt på plats och nackspalten såg Perfekt ut. Storlek och allt stämde också. 

    det Blev många fina bilder som hon skrev ut till oss, har inte varit med om att de skriver ut så många tidigare. Sköterskan som gjorde ultraljudet var helt underbar!

    Jag är så glad, ska bli kul att visa bilderna för barnen hemma!

  • Anonym (Emma)
    Maymom skrev 2023-05-09 12:29:48 följande:

    Åh vad härligt!! Vad mysigt att visa för barnen, har ni redan berättat för dem eller blir det nu?


    behövde ni inte betala för bilderna?


    Barnen vet redan pga mitt mående. 


    jag tror att vi fick 10 bilder, gratis. Hon var så upprymd och tyckte att vi skulle ha dom 🙂 Nästa ul bli hos samma, ser framemot det. 

  • Anonym (Emma)
    helstanonym89 skrev 2023-05-09 16:51:00 följande:

    Hej alla! 


    Den 28.3 var vi på ultraljud, var i vecka 12. Men tyvärr hade babyn dött i magen i vecka 8+6? så för oss blir det ingen november bebis. 🙁

    Har landat i det hela nu efter piller för missfall. Men har mått så dåligt över det, men försöker tänka att det var säkert bäst sådär eftersom det hände. 


    Lycka till åt er alla andra! ❤️


    Kan inte förstå vad du går igenom, men utifrån rädslan för att något skulle vara fel så vore det en mardröm att få det beskedet som du fick. Beklagar verkligen, ta hand om dig!
  • Anonym (Emma)
    Maymom skrev 2023-05-09 14:55:19 följande:

    Wow vad snällt.😃

    Ja njut nu. och sen får du börja räkna ner till när man känner första rörelserna och nästa ul. 


    Är precis som du, nu när det börjar närma sig blir jag mer nervös. Är ju dessutom några veckor sedan jag såg hjärtat slå nu också. Men ser fram emot att se den lille igen.😊


    Jag var tårögd när hon visade varje del av bebis som satt där de skulle och det var även underbart att se hur den levde runt där inne. Känner att nu är det på riktigtHjärta

    jag håller tummarna och hoppas på att du och andra här får samma upplevelse!
  • Anonym (Emma)
    barnlängtan2021 skrev 2023-05-10 16:35:33 följande:

    Fått tid för KUB den 25/5, känns som en evighet tills dess. Kommer då vara i vecka 13+3, är det någon mer som gjort KUB så sent? 


    Jag var också 13+3 på kub och det gick bra.
    Men segt att behöva vänta så länge!
  • Anonym (Emma)

    Jag skickade in mina ultraljudsbilder för skoj skull till några nub-experter. Fick tillbaka att Det är en flicka, blir intressant att se om det stämmer. De har ju ändå 50% chans att gissa rätt och deras omdömen var rätt bra.  Drömmer Tror ni på den teorin?

    Jag har fått alla provsvar nu, inga avvikelser på bebis!

    Däremot är mina järndepåer dåliga som vanligt, ändå har jag under längre tid tagit järn. Men ska öka på dosen till 100mg. Min mage har inte klarar det tidigare, men apoteket lurade på mig durofreon och sa att den är mildare än Niferex. Någon som har erfarenhet om det stämmer?

  • Anonym (Emma)
    Bär skrev 2023-05-20 20:15:21 följande:

    Tyvärr hann jag komma till vecka 14, sedan fick jag missfall 💔 Då hade vi sett hjärtat slå I vecka 10. Är förkrossad..

    Nu börjar vi om igen. :(


    Beklagar! 
Svar på tråden Bf november