Boeuf Bourguingnon
Jag har inga morötter, ingen palsternacka, ingen syltlök i min boef bourgogne.
Högrev, schalottenlök, sidfläsk, vitlök
Det här är den jag utgår ifrån
www.arla.se/recept/boeuf-bourguignon/
Jag har inga morötter, ingen palsternacka, ingen syltlök i min boef bourgogne.
Högrev, schalottenlök, sidfläsk, vitlök
Det här är den jag utgår ifrån
www.arla.se/recept/boeuf-bourguignon/
Oj, jahaaa ok... Inser att det finns en del tycke o smak.
Jag vill ju så klart inte att min BB gryta smakar skit. Så svårt att veta vad som passar ihop. Men jag kan absolut utesluta purjon.
Jag gillar palsternacka och tycker de passar in lite överallt. Antar att de ska åka i senare tillsammans med champinjoner etc.
Min BB verkar mer o mer vika av från alla recept som jag hittar... Antingen får jag väl slänga allt eller så blir allt helt ok
Jag förstår att det inte är köttfärs i boef bourgogne och det har jag aldrig påstått att jag kommer använda //
Jag har Fransyska som jag skurit i bitar.
Det jag undrade var om de övriga ingredienserna passar att ha i.
Jag kör på och utesluter purjon.
Tusen tack för alla svar!