Inlägg från: Anonym (Mannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mannen)

    Jag vill inte ha sex längre, han vill då ha sex med andra. Vad göra?

    Anonym (Bizz) skrev 2023-03-13 12:08:35 följande:
    När man helt har tappat lusten så är det inte en liten sak att låta det begås våld på sig själv flera gånger i veckan. För det är så det känns. Har man inte lust så tar det emot något katasrofalt att ändå ligga.

    Tänker att ts man inte bara vill ha en knulldocka som ligger passiv och väntar på att det ska vara över, utan att han vill ha en kärleksfull partner som både ger och tar. Och det gör man inte när man inte har lust.

    Tro mig, jag har varit i ts sits. Vi levde sexlöst i ganska många år och när jag till sist lämnade så lovade jag mig själv att aldrig någonsin mer ha någon man i mitt liv. Det finns ju liksom inte karlar som nöjer sig utan sex, i någon större omfattning.
    Levde sen själv under några år tills jag träffade min nuvarande, och jösses vilken lust jag har igen!

    Att stanna för att leva som vänner är inget som jag rekommendrar så länge inte båda parterna verkligen har det som sin önskan. Vilket nog är oerhört ovanligt.
    Lusten går ju nästan alltid att få tillbaka bara man jobbar på det. Men för det kanske man måste träffa en sexolog.
  • Anonym (Mannen)
    Tukt skrev 2023-03-13 12:56:00 följande:

    Tror man ska vara försiktig med att börja i den änden att träffa en sexolog. De är  bra på rent sexuella låsningar. Men tappad "lust" bygger ofta, i mitt tycke, på relationer som tagit fel väg. Så då kan det vara bättre börja prata om relationen, och om man ska jobba med den eller gå vidare. Landar det sedan i rent sexuella saker, då är en sexolog helt rätt att fortsätta med.
    Steget att gå till en terapeut är heller inte fullt så stort, som att gå till en sexolog.


    Sexologer arbetar inte bara med sex utan kan även säga att man har andra problem i relationen.
Svar på tråden Jag vill inte ha sex längre, han vill då ha sex med andra. Vad göra?