Inlägg från: Anonym (nej tack) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nej tack)

    Hur många gillar SD-killar?

    Jag skulle också vara helt ointresserad. Hade Sd fått fritt spelrum hade de gärna förvandlat Sverige till ett land liknande Ungern, Turkiet eller Ryssland och jag tycker att det är väldigt oattraktivt med män som inte kan se/förstå de kopplingarna. Jag kan förstå att man känner oro för invandring och integration med mera, men inte att man är beredd att helt offra den svenska friheten på kuppen. Otroligt enkelspårigt och korkat och därmed helt ointressant.

  • Anonym (nej tack)

    Du TS uppfyller varenda fördom jag har om Sd:are. Fullkomligt oförmögen att ta in information som kommer från ?fel håll? (alla andra håll än vissa specifika källor som bekräftar din världsbild). 


    Du berättar om en dejt som svarat ja på frågan om hon tyckte att Sverige tar in för många invandrare. Och om hur lycklig du blev när hon svarade ja. Helt ärligt så kan den tjejen teoretiskt sett ha röstat både S, V och Mp eftersom en ganska stor andel av Sveriges befolkning idag tycker att det inte funkar så bra kring invandringsfrågan. De allra flesta på vänsterkanten tycker också, precis som du, att det är något fundamentalt fel i vårt rättssystem när våldsbrottslingar får skadestånd istället för straff. Skillnaden mellan såna som dig och övriga är dock att ni vill komma till rätta med alla problem genom att göra inskränkningar i vår demokrati och ni har inga problem med att försöka begränsa homosexuella, oliktänkande, människor från andra kulturer och vilja försämra t.ex möjligheten att göra abort mm. Ungern verkar vara föregångsland. Eller kanske Polen. De länderna finns ju dock redan så jag tänker att det är mer praktiskt att flytta dit istället för att försöka försämra det som är bra här. 

  • Anonym (nej tack)
    Domas skrev 2023-03-15 13:51:53 följande:

    Oh herregud, har du inte tagit dina tabletter idag eller skippat hela förra veckan också? Inskränka rättigheter? Skicka en länk där Sverigedemokraterna hävdar det istället för att komma med massa lögner och fördomar.


    Inte vill ha demokrati? Det var det dummaste jag har hört? Var och när skulle dom ha sagt det och haft det i sitt partiprogram?


    Går du på något eller?


    Inte för att vara sån, men du röstar alltså Sd utan att ha koll på vad det skulle innebära om de fick makten på riktigt? Undrar vem som ?går på något? här. Menar du på allvar att du tror att det är ett parti som alla andra men som typ vill ha lite hårdare tag mot buset och sen skulle nöja sig där? Tycker du inte att det är märkligt hur ofta det råkar ramla fram olika typer av antidemokratiska personer ur just det partiet? Händer inte riktigt lika ofta från M och S va?
  • Anonym (nej tack)
    Domas skrev 2023-03-15 14:27:14 följande:

    Det är nu du ska nämna 1 utav de antidemokratiska personerna som ramlar fram ur det partiet.


    Liksom bara för att det du bevisar inte är taget ur din egna drömvärld.


    haha 


    Ok gissar nu att hela tråden är ett skämt. Men om inte, så är google ett användbart verktyg för att vidga sina vyer. Men obs, bara om du vågar klicka på resultat från sidor som du inte brukar besöka. 

    (F.ö. så brukar ju t.o.m. de mer inbitna Sd:arna kunna erkänna att det finns en del oönskat folk i partiet och prata om att de minsann städar bort allt sånt. Men du har alltså huvudet fullständigt uppkört bland molnen och har aldrig ens hört talas om något sådant?)
  • Anonym (nej tack)

    En sista reflektion från mitt håll (och nej, jag försöker inte att vara kaxig) är att om du har problem med tjejer så handlar det nog mer om din inställning till dina medmänniskor än om din partipolitiska hemvist. Få välmående tjejer gillar killar som använder en retorik som går ut på att håna psykiskt sjuka människor. Så fort du blir emotsagd tar du till ?är du psykiskt sjuk?? ?Har du glömt din medicin?? mm.
    Jag hade inte tagit med tång i en sån kille ens som naiv 15-åring och det gäller många med mig. Och ju längre upp i åldern du kommer desto svårare kommer det bli om du fortsätter med den attityden. 


    Mitt tips är att bete dig som du själv uppskattar kvinnor. Gillar du varma och omtänksamma tjejer får du nog jobba lite på personligheten. Gillar du däremot kvinnor som hånskrattar om psykisk sjukdom mm kan du ju köra på som du gör nu så hittar du nog en likasinnad tids nog även om det kan ta lite tid. 

Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?