• Domas

    Hur många gillar SD-killar?

    Tjena 


    Jag är som sagt en av de killar som röstar på SD och som man hört eller tänker ibland själv så har ju vissa svårt för detta partiet av olika anledningar.


    Behöver inte gå in på varför dom har det, men jag undrar bara hur stor är egentligen polariseringen eller splittringen mellan könen?


    Jag är 29 bast och är i den kategorin där jag inte kan hjälpa att tänka att det möjligtvis finns en stor verklighetsdissonans mellan könen idag. Alltså de som är i min ålder mellan 20-30 kanske.


    Många tjejer röstar ju "vänster" eller vänster ut i de yngre åldrarna men där man sedan oftast går över och blir höger sen runt 40-50.


    Vad hade ni sagt om ni fått reda på att er kille ni dejtade sa att han röstade på SD? Liksom hur stor är procenten att kvinnor idag mellan säg 25-35 ogillar partiet och liksom inte kan tänka sig att ens prata mer med en sån människa.


    Några egna erfarenheter jag har själv är att en tjej höll med mig jag dejtade och de andra hade jag sagt till så fort som möjligt då jag vill få det ur vägen och se vad dom tycker eller om dom är lättledda av media osv. så man slipper att va ihop med en som gått på lite alltför mycket skrämselhistorier.


    Precis som tjejer inte fjantar runt när dom vill ha nånting seriöst och kan ställa krav för vad dom vill ha för typ av man.


    Så var går gränsen egentligen är SD-killar super-nej, ok?, Bra eller dåliga?


    Motivera också gärna varför och möjligtvis vilket parti ni röstar själva på om ni har lust till det. Förmodligen är det väl så att någon som röstar M eller KD har större acceptans för SD än t.ex. en MPare.


    Är polariseringen så stor som "dom" vill påstå eller bryr sig folk inte ens?


    Mvh

  • Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?
  • Domas
    Anonym (Rftt) skrev 2023-03-15 21:12:45 följande:

    Sd- män går fetbort för mig.
    Tur att det finns många härliga invandrarmän  med bättre kvinnosyn som tar vara på sin möjlighet  de fått här i Sverige istället!


    Det finns SD män som är väldigt trevliga och normala människor bara så att du vet detta.
  • Anonym (B)

    Jag kan inte svara på frågan utan att veta hur killen resonerar kring saker i livet generellt, och det skulle underlätta att veta varför han skulle rösta på SD. Själv röstar jag åt alla möjliga håll och kanter men du får mig aldrig till att rösta på MP eller KD.

  • Domas
    Fröken Allvar skrev 2023-03-15 21:14:48 följande:
    Jag förstår din skam. Har inte varit med i de grupperna. Under samma tid som du var med i de grupperna var jag med i antirasistiska  Facebookgrupper. Jag känner inte samma skam för att jag var med i dem eftersom jag fortfarande delar flera värderingar med människorna som hatade mig för min vithet men är mycket lättad över att slippa att ha rasistisk antirasistisk vänster som Facebookvänner. Jag skulle aldrig någonsin dejta någon som är över 35 och identifierar sig som antirasistisk och intersektionell vänster. Det är auktoritetstroende som helgar skrämmande beteenden i den goda sakens namn. Men de där grupperna du var med i låter inte roliga, skönt att du tog dig därifrån. 

    Polarisering från några procent av befolkningen tillsammans. Alltså både höger o vänster är ju ett problem som man egentligen kan skita i.


    Det stora problemet är ju som sagt den systemhotande kriminaliteten och vad vi ska göra för att mindre brottslighet i samhället eller att Sverige är totalt splittrat mellan utanförskapsområden och icke-utanförskapsområden, att integrationen har varit lika med noll samtidigt som man matat religösa förbund med bidrag och byggt moskéer och bemött invandrare på deras sätt och hur dom vill leva.


    Man har inte behövt skaffa jobb


    Man har inte behövt följa lagen utan kunnat bli medborgare t.o.m.


    Man har inte behövt lära sig svenska.


    Hur kommer Sverige se ut om 30 - 40 år om vi inte ändrar detta nu?


    Att folk skriver saker i facebookgrupper bleknar liksom rätt rejält i jämförelse med dom problemen som hotar hela Sveriges överlevnad som nation.


    Är det något man kan sätta sig in eller är det irrelevant?

  • Domas
    Anonym (B) skrev 2023-03-15 21:20:55 följande:

    Jag kan inte svara på frågan utan att veta hur killen resonerar kring saker i livet generellt, och det skulle underlätta att veta varför han skulle rösta på SD. Själv röstar jag åt alla möjliga håll och kanter men du får mig aldrig till att rösta på MP eller KD.


    Jag förstår inte vad du menar men jag antar att du syftar på mig? :P
  • Fröken Allvar

    Ämnet var dejting av SD-killar. Jag måste berömma dig för att du genom att dra in dejting gav liv till din tråd. Även islamister och nazister kan använda Tinder och andra appar, och jag vill inte hindra dem, och om de läser tråden får de många fina tips. Du har fått en del input gällande ditt beteende och din debattteknik redan. 

  • Anonym (B)
    Domas skrev 2023-03-15 21:25:52 följande:
    Jag förstår inte vad du menar men jag antar att du syftar på mig? :P
    Njao, jag syftar på din fråga i trådstarten :)
  • Domas
    Fröken Allvar skrev 2023-03-15 21:26:11 följande:

    Ämnet var dejting av SD-killar. Jag måste berömma dig för att du genom att dra in dejting gav liv till din tråd. Även islamister och nazister kan använda Tinder och andra appar, och jag vill inte hindra dem, och om de läser tråden får de många fina tips. Du har fått en del input gällande ditt beteende och din debattteknik redan. 


    Vem var detta inlägget menat till?


    I sånna fall vill jag bara svara om det var till mig, på min "debatteknik" som jag fått input för.


    Haha, jag kom med logiska argument och talade med respekt i en timma till folk som behandlade mig som skit. Jag har inte lärt mig någonting överhuvudtaget bara att folk som är polariserade på vänsterkanten är ännu mera svin än jag innan anat.


    Hur jag sedan tillslut briserat har absolut ingenting med min debatteknik att göra utan en vanlig mänsklig reaktion som betyder att man blivit arg, förstår inte ens logiken bakom att argumentera mot det på något sätt. Det borde ju vem som helst förstå.


    Du verkar ju tycka en del och vad som är viktigt att lösa i samhället, de viktigaste frågorna för väljarna i landet Sverige är ju integrationen/invandringen och tryggheten.


    Där har jag kommit med massvis med förslag, är det inte värt att diskutera? Känns som du är jävligt inne på polarisering bara?

  • nihka
    Domas skrev 2023-03-15 15:48:58 följande:

    Du verkar vara extremt desperat efter uppmärksamhet och acceptans. Tyvärr finns det ju sånna individer mer men visst, tjejer "gillar" väl då killar som inte ser några problem i Sverige, det som förövrigt hela danska folket ser och säger när de blir tillfrågade. Och tjejer tänder även på killar som inte vågar tycka något och är som lobotomerade morötter.


    Du verkar föra alla kvinnors talan! Måste vara skönt att veta att du gör rätt!


    Tja. Jag är snarare extremt ointresserad av inbilska främlingars omdömen om mig som person levererad på tafflig svenska - aka personangrepp om än på gränsen till fullständig obegriplighet pga tafflig svenska.

    Men det är bra att du har bestämt dig för att alla som inte delar dina åsikter är sovande zombies och lätt förståndshandikappade. Såpass gick att ändå förstå. Man blir nämligen en riktig muffmagnet med den inställningen

    Såg förresten att du snyftar om att du blivit så ansatt av personangrepp att du bara var "tvungen" att uttrycka dig illa. Jag tycker du har gjort dig förtjänt av all den skit du fått i retur på dina påhopp. Som man sår får man skörda. Happy harvest!

    Movh
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Domas
    Anonym (B) skrev 2023-03-15 21:35:26 följande:
    Njao, jag syftar på din fråga i trådstarten :)
    Okay 
Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?