• Domas

    Hur många gillar SD-killar?

    Tjena 


    Jag är som sagt en av de killar som röstar på SD och som man hört eller tänker ibland själv så har ju vissa svårt för detta partiet av olika anledningar.


    Behöver inte gå in på varför dom har det, men jag undrar bara hur stor är egentligen polariseringen eller splittringen mellan könen?


    Jag är 29 bast och är i den kategorin där jag inte kan hjälpa att tänka att det möjligtvis finns en stor verklighetsdissonans mellan könen idag. Alltså de som är i min ålder mellan 20-30 kanske.


    Många tjejer röstar ju "vänster" eller vänster ut i de yngre åldrarna men där man sedan oftast går över och blir höger sen runt 40-50.


    Vad hade ni sagt om ni fått reda på att er kille ni dejtade sa att han röstade på SD? Liksom hur stor är procenten att kvinnor idag mellan säg 25-35 ogillar partiet och liksom inte kan tänka sig att ens prata mer med en sån människa.


    Några egna erfarenheter jag har själv är att en tjej höll med mig jag dejtade och de andra hade jag sagt till så fort som möjligt då jag vill få det ur vägen och se vad dom tycker eller om dom är lättledda av media osv. så man slipper att va ihop med en som gått på lite alltför mycket skrämselhistorier.


    Precis som tjejer inte fjantar runt när dom vill ha nånting seriöst och kan ställa krav för vad dom vill ha för typ av man.


    Så var går gränsen egentligen är SD-killar super-nej, ok?, Bra eller dåliga?


    Motivera också gärna varför och möjligtvis vilket parti ni röstar själva på om ni har lust till det. Förmodligen är det väl så att någon som röstar M eller KD har större acceptans för SD än t.ex. en MPare.


    Är polariseringen så stor som "dom" vill påstå eller bryr sig folk inte ens?


    Mvh

  • Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?
  • Anonym (Tihi)
    nihka skrev 2023-03-15 22:42:17 följande:
    Glöm inte systern!
    Fasen, missade hans syrra!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-15 22:48:25 följande:
    Du missar ju helt poängen? Medvetet gissar jag. Det här är en person som tror sig ha lösningen på samhällsproblemen: Rösta SD. Han betalar ett pris, sämre utbud på tjejer. Jag ser en person med ett genuint samhällsintresse som försöker diskutera SDs politik i tråden, vilket ingen annan i tråden vill.

    Jag själv är en person som tror mig ha sett problemet i svenskt samhälle: Den ökande ojämlikheten. Större delen av de som inte jobbar föddes utomlands. Jag tror inte att lösningen på det är att rösta SD, utan istället större tolerans för olikheter på arbetsmarknaden och fokus på människors alltid befintliga resurser, alternativt medborgarlön/basinkomst utan krav på människor att gå i kostsamma meningslösa åtgärder i decennier.

    På forumet är de liberala rasisterna i majoritet: Annie Lööfs ättlingar. Var en duktig och ambitiös mänska så accepterar vi dig, visa svaghet och vi mobbar dig, är min tolkning av det jag mött här hittills.

    Jag förstår att TS är arg eftersom han hellre vill sprida SDs ideologi än diskutera dejting, vilket komplicerar vår kommunikation.

    Din och min kommunikation har jag gett upp om innan den börjat. Din debattstil ger jag inte mycket för utifrån hur du hittills agerat. Motbevisa mig gärna genom att inte njuta av varje stycke polarisering du hittar till muren du bygger tillsammans med alla oss andra. Ta första steget? 
    Ja, förklara gärna "idiot", "lill fitta", "din jävla fitta" och "hjärndöda horunge" som jag enligt din gissning medvetet missar poängen med.

    Jag ser inget politiskt budskap bara grova fördomar om sovande, drogande, mentalt handikappade kvinnor som inte vill ha varken SDs ideologi eller personen som torgför ideologin.

    Njuta är knappast det rätta ordet i min värld, men om det gör dig lycklig kan du be TS vända sig till dig med sin njutbara "uppvaktning".
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Anonym (S)
    Anonym (Tihi) skrev 2023-03-15 23:05:24 följande:
    Varför i hela friden citerar du mig? Jag är inte TS.
    Är du nihka då? Eftersom det var Nihka som citerades och inte du. Kör du dubbelt?
  • Fröken Allvar

    Jag ser dubbelt jag också. Hejdå alla hederliga, ni vet vilka ni är. 

  • Anonym (QWERTY)
    nihka skrev 2023-03-15 22:49:21 följande:
    I beg to differ.

    Har sett MYCKET värre än det här! Och det representerar precis det det representerar- inte alla men en högst verklig falang som alltid har funnits och som SD alltid kommer att dras med.
    Du har inte helt fel. Alla partier som inte befinner sig i den absoluta mitten kommer alltid att ha en extremare falang. Sossarna har AFA. MP har Extinction Rebellion osv. 

    Det är sättet som denna spelade alla vänsterfördomar (incel, korkad osv) i händerna samt påstod att jag var ett troll fast jag höll med hen i sak som gör att mitt trollalarm ringer.

    Men jag lämnar lite utrymmer för att det kan ha varit en korkad incel som faktiskt menade vad hen skrev. 
  • Anonym (QWERTY)
    Fröken Allvar skrev 2023-03-15 23:14:28 följande:

    Jag ser dubbelt jag också. Hejdå alla hederliga, ni vet vilka ni är. 


    Var det mig som du skulle citera egentligen?
  • Anonym (KD2022)
    Anonym (S) skrev 2023-03-15 23:10:27 följande:
    Är du nihka då? Eftersom det var Nihka som citerades och inte du. Kör du dubbelt?
    Högst troligt att det är samma person.
  • Fröken Allvar
    Anonym (QWERTY) skrev 2023-03-15 22:41:33 följande:

    Jag säger inte att detta är en trolltråd för att idiotförklara alla högst rationella SD-väljare.

    Men jag är beredd att äta upp min högra sko om så inte är fallet, nu när allt är sagt.

    Om det inte är en trolltråd så representerar "Domas" SD lika mycket som AFA representerar KD.


    Tror inte att jag skulle citera dig men kom på nu i sömnens timma att i stort sett alla trådar där någon är 29 år eller 19 år är troll så du har nog rätt! Tack för vad du skrev förut. Hoppas du hittar något annat att rösta på, om du inte ens gillar SD borde det gå? 
  • nihka
    Anonym (KD2022) skrev 2023-03-15 23:41:37 följande:
    Högst troligt att det är samma person.
    Nej, det är inte samma person. Jag går under benämningen nihka, "idiot", "lill fitta", "din jävla fitta" och "hjärndöda horunge" i den här tråden av den fina orättvist av damerna avvisade SD-TS. Inget annat. Än.


    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • Anonym (Sd)

    Nu har både jag och sambon röstat sd senaste tre valen. nu är inte det nåt rasistiskt parti och ser inget som helst fel i att nån röstar på det. 


    men pk-tjejer har ju bestämt sig för det. Tål inte denna typ av tjejer. du är du som borde sålla bort dom direkt. 

Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?