• nihka

    Hur många gillar SD-killar?

    Anonym (Tihi) skrev 2023-03-15 22:39:50 följande:

    Den här tråden blir ju bara galnare och galnare.
    Snart kommer Kaffedraken och börjar älta (off topic som vanligt) om åldersskillnader, den 22-åriga tjejen, hur kvinnor hycklar, att han aldrig haft ett förhållande och att han inte legat på 16 år.
    Det blir ett fint grädde på moset blandat med TS svingande med könsord till höger och vänster.
    Familjeliv en onsdagskväll.


    Glöm inte systern!
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (QWERTY) skrev 2023-03-15 22:41:33 följande:

    Jag säger inte att detta är en trolltråd för att idiotförklara alla högst rationella SD-väljare.

    Men jag är beredd att äta upp min högra sko om så inte är fallet, nu när allt är sagt.

    Om det inte är en trolltråd så representerar "Domas" SD lika mycket som AFA representerar KD.


    I beg to differ.

    Har sett MYCKET värre än det här! Och det representerar precis det det representerar- inte alla men en högst verklig falang som alltid har funnits och som SD alltid kommer att dras med.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-15 22:48:25 följande:
    Du missar ju helt poängen? Medvetet gissar jag. Det här är en person som tror sig ha lösningen på samhällsproblemen: Rösta SD. Han betalar ett pris, sämre utbud på tjejer. Jag ser en person med ett genuint samhällsintresse som försöker diskutera SDs politik i tråden, vilket ingen annan i tråden vill.

    Jag själv är en person som tror mig ha sett problemet i svenskt samhälle: Den ökande ojämlikheten. Större delen av de som inte jobbar föddes utomlands. Jag tror inte att lösningen på det är att rösta SD, utan istället större tolerans för olikheter på arbetsmarknaden och fokus på människors alltid befintliga resurser, alternativt medborgarlön/basinkomst utan krav på människor att gå i kostsamma meningslösa åtgärder i decennier.

    På forumet är de liberala rasisterna i majoritet: Annie Lööfs ättlingar. Var en duktig och ambitiös mänska så accepterar vi dig, visa svaghet och vi mobbar dig, är min tolkning av det jag mött här hittills.

    Jag förstår att TS är arg eftersom han hellre vill sprida SDs ideologi än diskutera dejting, vilket komplicerar vår kommunikation.

    Din och min kommunikation har jag gett upp om innan den börjat. Din debattstil ger jag inte mycket för utifrån hur du hittills agerat. Motbevisa mig gärna genom att inte njuta av varje stycke polarisering du hittar till muren du bygger tillsammans med alla oss andra. Ta första steget? 
    Ja, förklara gärna "idiot", "lill fitta", "din jävla fitta" och "hjärndöda horunge" som jag enligt din gissning medvetet missar poängen med.

    Jag ser inget politiskt budskap bara grova fördomar om sovande, drogande, mentalt handikappade kvinnor som inte vill ha varken SDs ideologi eller personen som torgför ideologin.

    Njuta är knappast det rätta ordet i min värld, men om det gör dig lycklig kan du be TS vända sig till dig med sin njutbara "uppvaktning".
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (KD2022) skrev 2023-03-15 23:41:37 följande:
    Högst troligt att det är samma person.
    Nej, det är inte samma person. Jag går under benämningen nihka, "idiot", "lill fitta", "din jävla fitta" och "hjärndöda horunge" i den här tråden av den fina orättvist av damerna avvisade SD-TS. Inget annat. Än.


    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-16 12:45:50 följande:

    Det var några år kring #metoo som vänstern drevade sönder många vanliga människor. Det var inte bara vita män som råkade illa ut utan vita kvinnor och tjejer som var feminister men hade fel världsbild, det vill säga att sådana som röstade på SD, 20 procent, också var människor som det gick att prata med. Nu bevisar i och för sig den här tråden återigen motsatsen. 


    Så våldtäkt, sexuella övergrepp, sexuella trakasserier och att ställa förövare till svars handlar om ett vänsterdrev. OK. Tack för samtalet
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-16 12:40:13 följande:
    Hej Ville!

    Ditt bemötande saknar respekt. Jag förstår att det låter konstigt. Jag har traumatiserats av att auktoritär identitetsvänster förföljde mig på nätet under en period. Det hjälper inte mig att du kallar mig foliehatt och det får mig också att tänka att det är extra viktigt att jag fortsätter att berätta om hur förföljelsen på nätet och de verkliga kontakterna inom kulturinstitutioner i Stockholm har påverkat mig. Vanliga personer som inte är vita och beter sig normalt skrämmer inte mig, utan det är en viss utstrålning och attityd som gör att min puls höjs och jag är rädd för att bli fotograferad och uthängd igen. 
    Om du tänker dig att någon måste "respektera" dina konspirationsteorier, tänk igen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-16 13:37:43 följande:
    Din debatteknik är omöjlig. Vi har aldrig haft något samtal eftersom jag identifierade det omöjliga i att ha det. Jag försvarar inte våldtäkt eller sexuella trakasserier. Jag har ställt förövare till svars. Det jag menar är att det fanns en tid runt #metoo då många människor råkade illa ut för att det var väldigt okej att dreva just då. Särskilt unga människor drogs med. 
    Eftersom vi inte har något samtal behöver jag inte svarade på det du just inte sa, men vad är det för bokstäver som flyter runt upptill?

    Metoo vaskade främst fram en massa nya och gamla övergrepp och gav många mod att kliva fram med sina traumatiska upplevelser.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Ville) skrev 2023-03-16 13:25:42 följande:

    Vad gäller polariseringen så verkar det mest vara sd-sympatisörer som argumenterar om det. Dessa sd-sympatisörer verkar använda det för att tysta kritik angående sd. En form av åsiktsreglering som man kan hitta både i Kina och Ryssland. 


    det konspiratoriska i dina tankar är såklart att du (oförrättat) identifierar någon på stan som en vänsterfeminist som hatar vita människor, din puls ökar och du känner dig förföljd, snart kommer något att postas på internet runt din person. Du känner dig manad att berätta för alla om ondskan och hatet mot vita inom vänstern så föräldrar kan hantera sina döttrar och omvandla dessa.

    dina tankegångar saknar förankring i verkligheten.


    Liksom en handikappande noja över att se berömda personer. Man kan inte begära att andra ska anpassa sig till det utan det får man ansvara för och ta tag i själv.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-16 14:14:34 följande:
    Det som upplevs respektlöst är att jag delar känslor och får foliehattklister på mitt huvud. Du kan ju inte tänka alls utom i dina färdiga banor, så dig ömmar jag nästan för. Vem är du, liksom? ❤️
    Fläk inte ut ditt inre liv inför okända på nätet om du inte tål respons och förvänta dig inte att folk ska visa förstående för dina konspirationsteorier.

    Slutligen, bry dig inte alls om mig utan ägna dig i stället åt att lappa ihop dig själv.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-16 15:04:12 följande:
    Okej. Så:
    Ingen säger att det du gör här är näthat, medan det jag gjorde mot Nikha är näthat. Självklart är det jobbigt att leva med sviterna från näthat och annan mobbning. Om det gör att du förstår mig bättre är jag glad. Men jag tycker inte att det verkar så. Frasen "Sök hjälp" är sällan ett tecken på förståelse. 
    Det var inte enskilda. Det skedde i grupper där uppåt 6000 feminister inte stoppade det utan uppmuntrade vithetshatet. Med admins goda minne. 
    Attackerad av 6000 vita feminister i maskopi med admin. Låter som jättejobbigt! Stackare där som utsetts för detta!

    Förstår verkligen att man behöver ge igen med lite näthat och jag är ju både blå och berömd
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (QWERTY) skrev 2023-03-16 22:42:17 följande:
    Jag har alltid tyckt att "gaslighting" är ett töntigt och onödigt buzzword. Men inte längre efter att ha sett hur du och dina kumpaner beter er.

    Sättet som ni försöker gaslighta Fröken Allvarlig på är något av det mest obehagliga jag sett på internet och min första uppkoppling skaffade jag 1995.
    Ja, som man beter sig. Måste bero på att jag är "Politiskt intresserad sedan tonåren, tappat vänner, lite ensam, svårt med självbilden och livet, tar ut det på nätet" samt blå och berömd förstås.

    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (QWERTY) skrev 2023-03-16 22:58:53 följande:
    Du är obehaglig och dina åsikter är lika jävliga som de som trådstartaren uttryckte..

    Mycket talar för att du eller någon av dina kumpaner startade tråden för att få spy ut ert hat mot (det ni uppfattar som) SD-stereotypen.

    Du är inloggad dygnet runt och ägnar all din vakna tid till att hata på internet. Du dyker upp i varje tråd. Varför är hela din existens vigd åt att brunsmeta alla som vill leva i ett friskt samhälle?
    Vilken insiktsfull analys. Allt är någon annans fel. Var känner man igen det från?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    BaraLillaJag84 skrev 2023-03-16 23:14:29 följande:
    Så du står nära ensamkommande afghan-analfabeter, eller vad menar du?? Vilka andra är det som t.ex. SD tycker bör söka lyckan nån annanstans??
    Om "dina nära" kommer till Sverige på laglig väg och väl här gör rätt för sig så får man dra sig betydligt mer till höger än SD för att man ska tycka att de inte har här att göra??
    Tack för att du berättar att du förakta "afghan-analfabeter". Så SD är numer OK med invandring undantaget "afghan-anafabeter". Källa på det?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Fröken Allvar skrev 2023-03-16 14:26:14 följande:
    Jag har förklarat detta om och om igen. Jag använder mig av näthat 
    Bra att du ändå är medveten om ditt obehagliga nätbeteende.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (QWERTY) skrev 2023-03-17 17:01:55 följande:
    Det du antyder är patetiskt. Den rådande situationen i Sverige kunde förutses av alla som inte dränkt sig själva i värdegrundsträsket.

    Nu står ni och svamlar om "allas lika värde" samtidigt som kulorna viner förbi era barns förskolor, kvinnor eldas upp levande och hela radhusgator blir söndersprängda (för att ta några exempel från de senaste dagarna).

    Det enda er värdegrund tillåter er att oja över är de dumma, dumma Sverigedemokraterna. Varje gång som någon identifierar ett problem som inte kan härledas till majoritetssamhället så åker brunsmetsdunkarna fram och ni börjar kladda samtidigt som ni hör stöveltramp. Det är riktigt sjukt.

    Nog är det någons fel alltid. Den största delen av skulden ligger på DIG (och dina meningsfränder) som lät det hända och som omöjliggjorde alla försök att komma tillrätta med problemen innan det var försent.

    Det komiska är att ni på fullaste allvar tror att ni står på den goda sidan.
    Jaha. Allt är inte bara andras fel utan specifikt mitt. Tänk att man har så mycket att säga till om både när det gäller synen på SD och om SD-killar får knulla
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?