• Ellencassandra

    🌷 Fler som ska ruva under Maj 2023?

    Heej! Jag hoppar gärna in här! syskonförsök. Vår dotter är snart 4 år som blev till efter 4 insättningar. Nu kände vi oss redo att använda oss av våra frysta embryon. är på rd 6 med en två dagars. Hade glömt hur jobbigt det är
    med ruvandet och lutinus.. 
    vårt embryo hade 4 celler vid nedfrysning men några timmar efter upptining så var det 6 celler.. embyrologen sa att den såg fin ut men läser man på familjeliv så är det optimala 4 celler.. den får inte dela sig för snabbt.. så har inte så höga förhoppningar :( 
    men kul å följas åt :D 

  • Ellencassandra

    Ruvardag 8.. har noll symtom :( känns inte jätte positivt.. förra graviditeten började jag må illa redan rd 5.. men men. Hur mår ni alla?

  • Ellencassandra
    aminabe skrev 2023-05-19 10:55:59 följande:
    Jag tror det är väldigt olika, har väl inte heller så mycket hopp på grund av inga symptom men det är ju inte kört förrän testet visar minus. Jag är på ruvardag 11 idag.
    Ja det e det säkert.. när har du testdag? Ruvar du på en 2.3 eller 5 dagars? :)
  • Ellencassandra
    aminabe skrev 2023-05-19 17:20:23 följande:
    Jag ruvar på en 5 dagars, FET. Vår enda flinga som klarade sig till frysen, fick inte göra färskåterföring pga risken för överstimulering. Fick ut 22 ägg, 11 normalt befruktade men bara en liten till dag 5. Däremot var den väldigt ?snygg? som läkaren uttryckte det så är väldigt hoppfull att det ska vara vårt guldägg! Testdag imorgon!

    Vad ruvar du på? 

    Åh va spännande! Hoppas verkligen att det blir ett plus :D  
    men oj va mycket ägg! Har du mått dåligt efter överstimuleringen? 


    ruvar på en 2 dagars FET. Har en till i frysen. Vår dotter blev till på samma ivf omgång.. har svårt å tro att vi skulle ha två guldägg på en å samma omgång.. men hoppas! 

  • Ellencassandra
    aminabe skrev 2023-05-21 07:32:49 följande:

    Efter en dag längre ruvande så plussade jag idag Hjärta


    Stort grattis Hjärta vad roligt!!!
  • Ellencassandra
    Olivia91 skrev 2023-05-21 08:56:46 följande:
    Jaa då har vi exakt samma 😂❤️ Men har du något illamående ? Jag mådde så illa igår och förväntade mig samma nu när ja vaknade men ingenting ? Va kan de betyda?
    När jag var gravid i början så kom illamåendet typ varannan dag. Var jätte orolig när jag inte mådde illa.. men är normalt att det kommer och går.. för det gick ju bra :) 
  • Ellencassandra
    Olivia91 skrev 2023-05-21 11:06:39 följande:
    Okej vad bra att iag inte är ensam om de då, känner mig lite illamående nu igen men Nu får man ju å känner efter hela tiden, vill bara de ska bli v 12 nu eller åtminstone V8 så man får gå på ultraljud! När ska ni på ultraljud ? Vilken vecka ?🥰 jag har inte fått en tid än men de sa v 8 i tele 
    Förstår det! man slutar inte å överanalysera symtomen haha! Jag är inte gravid nu (vad jag vet) men när jag var gravid med dottern för fyra år sen :) jag blödde dessutom i typ tre veckor mellan v7 och 10 så gick på typ 4 privata ultraljud.. 
    ja det brukar vara i v8 man får gå :) spännande 😍😍
  • Ellencassandra
    Olivia91 skrev 2023-05-21 21:42:00 följande:
    Lägger till massa här men de hugger ännu konstant men inga mer bruna flytningar  
    Det är för tidigt att se hjärtat slå. Jag var på ul i 6+1 och det var inte säkert att man kunde se då ens men man såg ett pyttelitet hjärta. Men som sagt jag hade jätte mycket bruna flytningar i tre veckor - gammalt blod. Kan vara från vaggitorerna man sätter in varje dag som har irriterat slemhinnorna. håller tummarna Hjärta
  • Ellencassandra
    Olivia91 skrev 2023-05-22 07:45:59 följande:
    Jag använder inte variatorer gör helt utan någonting ❤️ Ja tror med de är för tidigt förstår inte varför dom sa så i Karlskrona, ska iallafall dit vid 10 idsg kanske dom kan förklara smärtan , får hoppas de va något annat 
    Aha okej jag förstår! men bruna flytningar brukar vara rätt vanligt ändå. jag håller tummarna!! 
    nä det e lite märkligt att dom sa så.. å smärta å hugg osv är ju också vanliga symtom.. men såklart det kan gå åt båda hållen. Hoppas iallafall att allt ser bra ut!
     
    jag har testdag 25/5 men kommer nog testa imorgon.. då är jag på ruvardag 12 och enligt beräkningar så kommer mensen då.. vet inte vad som är värst, att få mensen eller att få se ett minus. Har inte så mycket känningar.. i lördags fick jag jätte ont i livmodern och bak i ryggen, men sen försvann det. å nu bubblar magen som den brukar göra innan mens. men hade även så när jag plussa med dottern så det säger inte så mkt egentligen?.
  • Ellencassandra
    Olivia91 skrev 2023-05-22 12:07:03 följande:
    har varit på ultraljud nu, hon såg gulesäcken och fosterhinnan men inget foster än men de är ju för tidigt precis som vi trodde, konstigt läkarn sa så igår.. men iallafall de tog också hormon prover som ja ska ta onsdag och fredag också för att se så de ökar, de sa att de är svårt att säga om de är missfall men dom tkr jag borde haft en större blödning då, ska på ultraljud 13 juni i Malmö! hoppas allt ser fint ut att hormonerna har ökat på fredag när läkaren ringer! 

    håller tummarna att du kommer plussa!!!❤️ Jag bubblade också i magen men er va plus! brösten fick ja liksom ont i och började må illa nu i dagarna och är i 5+0 idag så de kom sent på mig😂 så hoppas för din skull!
    Ja verkligen konstigt! men skönt att du får ta blodprover och kolla så det ökar som det ska ❤️ hoppas verkligen 😀 

    tack! ❤️ hoppas också.. vi får se vad det blir.. är det negativt så tar jag semester över sommaren och så kör vi på vår sista eskimå i höst.. 
Svar på tråden 🌷 Fler som ska ruva under Maj 2023?