Inlägg från: svansmamman |Visa alla inlägg
  • svansmamman

    Testmani..

    Jag säger som Maymom, de ser svaga ut för att vara tagna på BIM men är du helt säker på när du hade äl? Såhär såg det ut för mig på BIM, min cykel är 24 dagar. Det är såklart ingen måttstock, men ger ändock en fingervisning. 




    Jag tänker spontant att du kanske ska fokusera på de digitala testerna och försöka testa med en veckas mellanrum. För mig har det stämt de gånger graviditeterna gått vägen (2 ggr), medan de inte slagit om med en veckas mellanrum de gånger det inte gått lika bra (3 ggr). Det är lätt att hamna i test-träsket, men försök sätt upp regler för hur ofta du ?får? testa. Att göra det varje dag ger inget, det är bara slöseri med test och pengar.

    Jag håller tummarna för att allt går vägen ❤️

  • svansmamman
    Mmamma92 skrev 2023-09-16 06:20:01 följande:

    Jag blir så stressad.. tog ett CB digital nyss vilket BARA visade gravid 1-2 ännu!? Det borde ju vara 2-3 i det här laget? Jag blir så ledsen, har en stark känsla som säger att den här graviditeten inte kommer sluta väl... Testerna ha ökat långsamt från början. Undrar om det är ett kommande MF eller utomkvedshavandeskap.. testerna kan väl bete sig lite mystiskt då med.

    Jag ska ringa BM på måndag, ifall det är ett utomkvedshavandeskap då ät det väl bra att ta reda på i tid. 😞

    Har inga symtom heller, endast lite molande mensvärk men det är allt...


    Mina erfarenheter är att det inte är positivt med sena omslag. Om du fick 1-2 veckor förra veckan på onsdag och det fortfarande inte slagit om såhär efter 10 dagar hade jag nog ställt in mig på att det inte kommer gå vägen. Jag tror tyvärr inte du kommer få så mycket till hjälp av vården, då de brukar vara restriktiva om man inte har fruktansvärd smärta som kan indikera utomkvedshavandeskap. Jag har haft tur och fått en barnmorska som ordinerat provtagning med två dagars mellanrum för att jämföra mängden HCG i blodet de gånger jag misstänkt missfall. HCG ska ju fördubblas varannan dag vid en normal graviditet, om det inte sker en fördubbling kan det indikera att något är fel (missfall, MA, utomkveds). Testa ring VC och förklara att du är väldigt orolig, förhoppningsvis får du gehör. ❤️

  • svansmamman
    Mmamma92 skrev 2023-09-18 15:44:56 följande:

    Tänkte uppdatera lite. Ringde MVC idag som verkligen tog mig på allvar, hon skrev remiss till sjukhuset där de får avgöra hur brådskande de tycker mitt fall är, väntar att de ska ringa mig och ge mig en tid för undersökning. Hon på MVC menade att jag nog vet hur mina graviditet beter sig i början och att jag absolut kan lita på min magkänsla, känns skönt att hon lyssnade. Mina test är fortsättningsvis lika svaga. Har även börja känna ont i höger sida,  äggstocken? Så mycket tyder på att det eventuellt är ett utomkvedshavandeskap. Än sålänge står jag ut med den lilla smärtan jag har, inget akut för tillfället. Blir det värre åker jag ju in direkt såklart... Hoppas sjukhuset hör av sig inom två dagar annars bad hon mig ringa MVC pånytt. 


    Jag håller tummarna för att det inte är utomkveds, men skönt att höra att du blivit tagen på allvar och fått gehör! ❤️
  • svansmamman
    Mmamma92 skrev 2023-09-22 10:50:49 följande:

    Fått besked idag, hcg nivåerna var låga och de hade dessutom sjunkit mycket på två dagar. Så det blev tyvärr missfall, har dock inte börjat blöda ännu. 😞


    Så tråkigt att läsa! Hoppas kroppen kommer igång av sig själv, nu när du ändå fått bekräftat att det inte gått vägen ❤️
Svar på tråden Testmani..