• Anonym (EH)

    Two faced

    Vad är DU för människa som verkar så elak och som skriver så illa om någon som verkar vara en snäll person som bryr sig om andra? Vem är du att klaga på någon annan? Du är knappast perfekt själv. Och vad har hennes övervikt och utseende med det hela att göra? Du är vuxen men har inte kommit längre än såhär mentalt, det är verkligen sorgligt. Som du skriver brukar min 14-åriga dotter formulera sig. Så om det är någon som är obildad av er två så är det du.

  • Anonym (EH)
    Anonym (1EN) skrev 2023-10-05 08:37:57 följande:

    Svar till EH - 
    Jag har inte framhävt mig själv som perfekt. På vilket sätt är jag elak för att jag beskriver en falsk person som spelar snäll men är hemsk bakom ryggen på samma människor? Jag skrev om hennes utseende och personlighet för att beskriva helheten av henne. Varför får man inte göra det? 
    Du missade nog även denna viktiga aspekt i mitt inlägg:

    Jag har sett hennes verkliga jag. Hon är arg, snackar skit, förstör för andra, hämndlysten, missunnsam, aggressiv mot partner och barnen. Hon har använt våld  mot sitt ex när de levde tillsammans. Hon förföljde sitt ex och skrämde iväg hans nya. Bakom den fantastiskt hjälpsamma leende sociala kvinnan döljer sig en människa med motsatta egenskaper. 


    Om du inte ens förstår att du är elak så är det illa. Du skriver att hon är tjock, obildad, alldagligt utseende och att i princip allt med henne är fel. Det är du som snackar skit om henne och du som verkar falsk. Det är helt klart du som har någon slags problematik av er två. Sedan kan man ju undra varför du umgås med någon som du hatar så mycket. 
  • Anonym (EH)
    Anonym (1EN) skrev 2023-10-05 09:34:41 följande:

    Till EH:

    Du väljer att missförstå eller så förstår du inte? Du blir triggad av att jag beskriver hennes utseende. Du förvränger och påstår att jag kallat henne tjock. Jag skrev att hon är överviktig och har alldagligt utseende. Du läser in ordet tjock. Det är inte elakt att beskriva en person. Det är inte skitsnack utan fakta som bakgrund till min fråga. Jag är väl på ett forum där jag kan ställa frågor? Mitt problem med den här kvinnan är att jag tvingas vara i hennes omgivning och se på när hon lurar människor. Du hade nog förstått om du råkade ut för henne. 
    Väljer du att fortsätta missförstå och svara elakt, nonchalerar jag dina påhopp, oavsett vilket nick du skriver med. 


    Varför är det relevant att hon är överviktig och har ett alldagligt utseende om det är hennes beteende som du vill diskutera här på forumet? 

    Du kan försöka övertala någon annan med ditt manipulativa sätt att du inte är elak men hade du haft minsta självinsikt så hade du förstått. Du skriver i princip ner den här personen och skriver nedlåtande om hennes kropp, utseende och att hon är obildad. Pinsamt roligt att du sedan anklagar mig för att vara elak 😂
  • Anonym (EH)
    Slagen dam skrev 2023-10-05 11:13:04 följande:
    Jag orkade och ville inte skriva i tråden när den kom men stödjer dig som orkade. Det är inte någon mening med att fortsätta svara på grund av att TS som du säger, har ett manipulativt förhållningssätt till sin omvärld. Troligen är inte hälften av vad som sägs sanning eftersom tråden inte hänger ihop. Men sant är att det finns en avund här som förmodligen helt eller delvis saknar grund i verkliga förhållanden. Det är inte särskilt svårt att gissa varför utseendet beskrivs som det beskrivs. Jag håller med dig om hur du uppfattar TS. 
    +1
Svar på tråden Two faced