• Anonym (Luttr­ad)
  Mon 20 Nov 2023 17:16
  3588 visningar
  61 svar
  +2
  61
  3588

  Vad händer med män 45+

  Tecum skrev 2023-11-20 17:07:53 följande:

  Du skriver att han aldrig hjälpt till mycket hemma, då är det ditt fel som vant honom vid det. Iofs borde han kunna steppa upp ändå men det blir svårare när han blivit så bortskämd.

  Inte alla tycker det är kul att renovera eller resa, så det kan vara en förklaring. Att dega ner sig i den åldern är farligt för hälsan, det kan du hota med.

  Om han påstår att han får för lite sex så ska ni göra en deal som test. Han gör saker du ber honom om i hushållet och då blir det sex på kvällen. Om han ändå vägrar, ja då var det bara något han skyllde på... 


  Eller gör denna test:
  Han gör allt i hushållet en helg och håller sig nykter och jättefräsch! Blir du ändå inte sugen på sex: Skilj er!
 • Anonym (Luttr­ad)
  Sat 25 Nov 2023 09:32
  #60
  Anonym (kamelhårsulster) skrev 2023-11-25 09:08:59 följande:
  Det är absolut värt att reflektera över.

  Men när man lämnar saker till sin partner för att de själva sagt att de ska ta tag i det/ det definitivt är deras beslut och noll händer på ett halvår, eller t.o.m. ett år, då blir jag trött.

  Jag testade nämligen när min man fick för sig att han skulle digitalisera bildarvet efter sin mor, ihop med sin far, som aldrig hade tid att ses. Delvis eftersom min man själv inte ringer honom mer än max en gång i halvåret och resten av tiden gnäller för att han aldrig hör av sin far. Min man sa att han skulle kolla på någon kassett bilder varje helg, och snabbt avgöra vad som var värt att spara.

  Jojo...

  I drygt ett år hade vi då två flyttlådor med diabilder och album stående mitt i vardagsrummet. Min man lyckades få till ETT möte med sin far, men då hade han givetvis ingen lust att titta på gamla bilder.

  Det slutade (som jag redan visste) med att ca 40 diabilder blev överförda och resten gick på sophögen. 
  Gnäl, gnäll, gnäll..
  Varför lät du lådorna stå mitt i vardagsrummet?
  Kunde du inte ha skjutit in dom mot väggen?
  Om det var så att modern avlidit så förstår jag honom. Viljan och intentionen finns där, men smärtan blir så stor så det blir övermäktigt att ta tag i.
Svar på tråden Vad händer med män 45+