Inlägg från: Anonym (Lis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lis)

    Hjälp mig med en svår sits

    Om det är känsligt för systern så ta det inte på jul. kommer vara jobbigt nog för henne med julfirande när du är gravid och hon osäker på om hon ens kan få barn.

    Förhoppningsvis kommer hon må bättre efter utredning och om ett tag är nog hon också gravid, men just nu får du visa extra empati.

    Ha din reveal nån vecka innan jul eller i början på nästa år. Bjud in syster så hon inte känner sig utesluten. Och vill hon inte komma så kan du ju berätta för henne innan så blir det kanske ett fint förtroende att du berättar för henne innan.

  • Anonym (Lis)

    Om gender reveal är viktigt för dig så planera det själv, men ta det inte vid jul nu när du vet vad du vet, visahänsyn för systern. Nu vet vi ju inte hur länge hon försökt få barn och hennes ålder så för oss blir det ju svårt att säga nåt om när hon får hjälp men är hon under 35 ska hon ju ha försökt ett år innan hon får hjälp, så det är ju inte bara att söka vård hur som helst heller.

    Ska du bestämma när nån annan ska ordna baby shower för dig? Då är det väl bättre att du tar tag i den själv också.


    Låter nästan som du har lite kontrollbehov och jag personligen förstår inte att det är så viktigt för dig med dessa saker att det ska bli bråk med syrran.
    Du ska bli mamma, din syster försöker bli mamma och behöver stöd. Fokusera på dessa saker istället för massa hittepå-firanden.

  • Anonym (Lis)
    Anonym (XXX) skrev 2023-11-29 20:07:03 följande:

    Jag tycker inte att du ska ta reda på könet alls. De är bara att utsätta barnet för ett helt onödigt ultraljud. Man vet faktiskt inte vilken effekt ultraljud har på foster. 


    Så funkar det inte, du gör inte ett till ultraljud för det. Du kan se könet på RUL. Eller ta reda på det när du gör NIPT-blodprov, eller göra extra blodprov.
Svar på tråden Hjälp mig med en svår sits