Inlägg från: Anonym (Eh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh)

    Hyra lght till den snart 20åriga dottern?

    Varför betalar hon inget hemma?

    Mina barn började tvätta sina egna kläder runt 17-18-års ålder, de hjälper till hemma med egna uppgifter och har de inkomst så betalar de.
    Jag är ensamstående och de har fått betala minst samma som underhållet ligger på. De fick välja mellan att betala hemma eller köpa/laga sin egen mat.

    Säg till din dotter att skärpa sig, detta är vad hon får betala och hon får sköta sin egen tvätt nu och hjälpa till hemma, eller flytta.
    Och så flyttar du ihop med din särbo, passar det inte prinsessan får hon flytta ut!

    Och lägenhet får hon skaffa sig själv, herregud! Det ska inte ni göra! Och det går nog inte ens hyresbolaget med på, det är den som bor som ska stå på kontraktet!

  • Anonym (Eh)
    SoligaDagar skrev 2023-12-16 10:53:32 följande:

    Lghten är vår om vi hill ha den så det är redan klart.. men jag måste ju bestämma mej först. ???? 
    Tycker det är så svårt, jag är livrädd för att hon ska hata mej och tycka att bara för att min särbo flyttar in åker hon ut. Men det är ju absolut inte så!
    Lghten ligger på källarplan med bara en trappa från tvättstugan emellan. (Det är bara tre familjer till i huset) Vi kan möblera upp den helt med allt från tv till köksbord, hon kan komma upp när hon vill och mat får hon här om hon inte vill laga eget. 
    Ja, jag curlar sjukt.. det vet jag men vill inte heller få stämpel att jag är en hemsk mamma. ????


    Du är ju inte en särskilt bra mamma till henne, du behandlar henne som om hon vore 10 år. Och därför beter hon sig som en 10-åring.
    Det är inte normalt att inte vilja flytta när man är 20 år, har jobb och pojkvän.
Svar på tråden Hyra lght till den snart 20åriga dottern?