Inlägg från: Anonym (Anonym2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym2)

    Är olika fittor olika sköna?

    Tink skrev 2024-02-03 13:30:04 följande:
    Det finns naturligtvis en viss skillnad på hur vältränad man är i underlivet, men det är ofta en sak vad kvinnor säger och en annan sak vad de egentligen tycker. Är hon trång, så gör något annat ett tag. Ett tips direkt från hästens mun. 
    Absolut är det i många fall som du säger. Men det skiljer en hel del oavsett hur våt hon är. Vissa är tightare och vissa är större. Lite som att säga att alla kukar är lika stora bara du ser till att göra honom kåt nog.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-03-27 21:27:45 följande:

    Jo, det är högst relevant just när du anklagar mig för att vara osaklig. Då får du räkna med att jag går till försvar.

    Och nej, är inte det minsta osaklig när jag påpekar sanningen - att denna tråd handlar mycket om män som projicerar sin egen osäkerhet kring kön och storlek på kvinnor.
    Finns inga ?otrånga? underliv utom möjligen hos kvinnor som nyss fött barn. Det är männen som har små organ som inte matchar kvinnans storlek.


     


    Det finns inga små små pillesnoppar utan det är musslorna som är för slappa och hoppas jag inte uttrycker mig vulgärt nu😃 klart det finns kvinnor som använder ordet kuk fitta och knulla.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-04-19 03:49:48 följande:
    White trash och autistiska incelgubbar ja. De som saknar socialt vett och inte vet hur man beter sig anständigt. 

    Underliv är som sagt elastiska och kan anpassa sig efter olika storlekar. Att kvinnor skulle vara "otrånga" är mestadels en bluff och projicering av kortväxta nissar med komplex för sina egna minigurkor. 
    Du citerar mig, men jag är varken white trash eller autistisk incellgubbe.

    Du menar alltså att det finns minigurkor medan inga stora musslor😃🤣
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-04-22 03:09:48 följande:
    Redan svarat på den frågan - kvinnans underliv är elastiskt och anpassningsbart. Något som verkligen inte kan sägas om pojkvaskrar till män och deras prinskorvar.

    Kvinnor som fött barn och spruckit kan dessutom opereras och sen träna upp sin muskulatur därnere. Vad kan pungdjuren göra åt sina minifranks? Nä, just det. Nada. 
    Hade du varit så elastisk som du säger hade kanske inte prinskorvarna varit ett problem. Du kanske ska lyssna på dom män som säger att det är stor skillnad, men tufft att inse att du har en snapp fi... Förlåt menar hallongrotta🤗

    Låter ju fullkomligt naivt att inte inse att både kvinnor och män är olika där nere.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-04-24 02:24:25 följande:
    Snarare du som ska sluta projicera dina egna tillkortakommanden på mig och andra kvinnor härinne. Problemet ligger i era små daggmaskar, inte hos kvinnornas underliv. Är så uppenbart varför incels startar såna här trådar.
    Du låter lite arg och upprörd tänk på hjärtat🤗
    Blir lite nyfiken nu vilka tillkortakommanden jag försöker projisera på dig och andra kvinnor?

    Det jag vände mig mot är det du skriver om att det inte finns några fittor som är mer slappa än andra. Hör du inte hur dumt och okunnigt det låter? Gissar att daggmaskar här är en metafor för kuk? Och ditt påstående är ju lika dumt som om jag skulle säga att det inte finns några små kukar utan bara slappa fittor. 

    Och dom flesta vuxna tycker att kuk och fitta är ett vedertaget ord.

    Tänk på hjärtat nu och gör lite knipövningar.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-04-30 02:16:45 följande:
    Nej, de upprörda härinne är ju snarare ni incels som ska projicera er egen osäkerhet på andra. Mitt hjärta är det inga som helst fel på förövrigt.

    Nej, det kommer jag inte att göra då problemet inte hittas i min kropp. Gå du och gör den där välbehövliga penisförlängningen istället. Om det nu ens finns några sådana med lyckade resultat för era små minispikar. 

    Nej, de flesta vuxna använder inte vulgära okvädningsord för människors könsdelar. Endast White trash som saknar klass. 
    Jag är varken incell eller white trash. För övrigt tycker jag att det uttrycket inte är särskilt okej då används för att klanka ner på vita som lever som många fattiga färgade gör. Och någon minipenis har jag inte heller. Tänker inte sänka mig till din nivå med förolämpningar då jag tycker man ska ha överseende med dom som haft otur i genlotteriet. Slänger du ur dig alla dom här förolämpningarna bara för att jag påtalar att det är skillnad på hur tighta kvinnors FITTOR är så hoppas jag att du har förståelse människor omkring dig som har överseende för dig.

    Om du träffar på män med för små kukar kan det ju faktiskt vara så att det är muttern som är för stor och inte skruven som är för liten🤗
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-05-04 03:42:40 följande:
    Knappast. Se du till din egen kokosnöt till hjärna.

    Jag svarar bara med samma medicin som ni själva delar ut härinne. Det är inget fel på kvinnors underliv som sagt. Hela tråden handlar bara om osäkra män som projicerar sin egen otillräcklighet på kvinnor.
    Lite gulligt på konstigt sätt hur du slänger ur dig förolämpningar åt alla som inte håller med dig. Och du upprepar samma igen så jag måste ställa frågan hur många fitt hm förståt underliv har du ens varit i med dina fingrar? Den här incellen som du kallar mig har ändå erfarenhet av ett gäng och fattar inte hur du inte kan förstå att det så klart är skillnad på storleken på fittor också. Men fortsätt du och tro att det inte är alla prinskorvar som är för små och inte din hallongrotta som är stor😘
Svar på tråden Är olika fittor olika sköna?