• Anonym (Mark N)

    Män är som intressantast vid 50

    och kvinnor vid 18, enligt en undersökning. Många skulle nog säga att män är som mest attraktiva vid 30. Innan 40 i alla fall.
    Du som är man, i vilken ålder upplevde du att du hade störst framgång med tjejer/kvinnor?

  • Svar på tråden Män är som intressantast vid 50
  • Anonym (?)

    När jag var singel och runt 20-25, pluggade och var ute mycket blev det en massa action.

    Samma sak när jag var runt 35 och singel igen

    Nu när jag är 45 och i ett fast förhållande samt inte är ute och fiskar händer rätt lite.

  • Anonym (fdPåJakt)

    För mig var det efter 50, jag blev fri från min gamla relation som varit i sedan jag var ung. Plötsligt ville nästan alla kvinnor ha mig... blev några turbulenta år som jag är glad över att jag har fått uppleva. Glad

  • Anonym (Bob)

    Jag träffade min fru när jag var 25 och har nu varit gift 18 år.
    Vi är lyckliga så jag är väl mest framgångsrik nu eller? Flört

  • Anonym (Bob)

    Vad är det för undersökning där kvinnor anses intressantast när de går åk 2 på gymnasiet?

  • Anonym (Intressantas för vem?)

    Intressantas för vem?

    För vilka är 18 åriga tjejer intressantas?
    För vilka är 50 åriga män intressantas?

    Konstigt att det skulle vara 50 åriga män då de flesta män redan hunnit haft flera förhållanden, tillfälliga kvinnor, sambos/ gifta plus att dom vid 50 år redan oftast fått sina barn och blivit fäder. Så intressanta innan 50 är ju dom flesta.
    Vilka kvinnor skulle anse att just 50 åringar är mer intressanta? mer än 
    andra åldrar? skiljer sig många just vid 50 så det är fler singlar vid 50?
    Är det för att man oftast inte har småbarn vid 50 så man blir mer intressant igen
    om man inte vill ha en man med yngre barn?
    Finns ingen logit i det annars?

    18 åriga tjejer som bor hemma och går i gymnasiet? jo självklart har de flesta inte någon fast pojkvän då om man jämför med te x 30 åringar.
    Och visst det är då både för killar och tjejer som vissa blir i hop med andra men 
    de flesta vuxna anser nog att en 25 åring i så fall är mer intressant än en hemmabonde gymnasietjej. Men för yngre killar är givetvis 18 åriga tjejer mer intressanta än en 40 åring.
    Precis som män i 50 årsåldern är mer intressanta för äldre kvinnor men knappast
    för 18 åriga tjejer.

    Så intressant att veta för vem dessa åldrar är mest intressanta och vad det är för undersökning? finns ju hur många undersökningar som helst av olika seriösa slag som visar allt möjligt.
     

  • Anonym (wtf)
    Anonym (Bob) skrev 2024-02-29 12:04:51 följande:

    Vad är det för undersökning där kvinnor anses intressantast när de går åk 2 på gymnasiet?


    Ja, jag undrar också vad detta är för länk.

    TS, har du länk?
  • Anonym (Researcher)

    Här är länk till studien som verkar genomgått vetenskaplig granskning:
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6082652/


    Resultatet illustreras nedan

    Studien återges på flera ställen:
    https://medium.com/@henderjosh/when-are-you-most-attractive-unveiling-the-truth-about-peak-sexual-marketplace-value-51e7838427e5


    https://eightify.app/summary/psychology-and-self-improvement/peak-sexual-marketplace-value-by-age-when-are-men-and-women-most-attractive

  • Anonym (Fantasier)
    Fast jag tänker, att detta - om det stämmer överhuvudtaget - speglar folks FANTASIER. Och där kan det ligga gamla preferenser kvar i de äldre, primitivare delarna av våra hjärnor: silverryggarna sökte upp unga, högfertila honor, införlivade dem med sin flock och gjorde dem dräktiga. Och de unga honorna reagerade med skräckblandad tjusning på silverryggarna.

    Men observera också, att redan på den tiden var det inte vilka äldre hanar som helst som tjusade de unga honorna, utan det var de starka som redan hade visat att de kunde kämpa ner motståndare, och skydda och leda sin flock på ett framgångsrikt sätt. Kvinnor dras fortfarande till sådana medelålders män - men de är en mycket liten andel av gruppen medelålders män. De flesta medelålders män, upplevs bara som gubbiga och gamla och äckliga... av de unga flickorna. 

    Som sagt: dessa mönster speglas i våra fantasier. Men i verkligheten vet vi att det måste FUNGERA också, och att vi måste tänka framåt i tiden. Och det gör det inte om den unga kvinnan mycket snart blir den äldre mannens sköterska, och de inte kan göra några gemensamma semesterar längre efter bara kanske under tio år tillsammans, för han orkar inte lika mycket som hon, varken sport eller vandring på dagarna eller nöjesliv på natten. Han behöver lägga sig tidigt och sova.

    Och sedan går han i pension, och blir ensam på dagarna och fortfarande bunden till arbetsveckans fyrkantiga ramar och de få semesterveckorna om året, i och med att hon fortfarande måste upp om mornarna och gå till jobbet en massa år till... om han inte har råd att försörja henne.

    För att inte tala om, att förnuftiga unga kvinnor inte vill skaffa barn med mycket äldre män, som inte kommer att orka hjälpa till med barnen när dessa är små, och som löper hög risk att dö i stroke eller hjärtinfarkt innan barnen är riktigt vuxna. 

    Men som sagt, i fantasin fungerar det ju:

    Vivien Leigh in Caesar & Cleopatra 05 | Indomitus.blog
  • Anonym (Mann)

    Vad jag själv tycker (och baserat på lite komplimanger) var jag mest attraktiv innan 33 och efter 43. Småbarnsåren sänkte orken att ta vara på sin hälsa och utseende.

Svar på tråden Män är som intressantast vid 50