• 19mark82

    Är så svartsjuk på hans nya att jag går sönder!!!

    Talade du du aldrig för honom om dina känslor? inte givetvis nu när han har en annan men innan dess, när ni tog promenader tlsm och ni bägge var singlar?

  • 19mark82
    Anonym (Ultimata självskadebeteender) skrev 2024-03-05 20:11:30 följande:
    Han hade inte träffat någon ny. Han hade försökt dejta men avblåst varje gång för han tänkte på mig. Jag kontaktade honom och frågade om han ville ses. Nej det ville han inte, det gör för ont, jag har fortfarande känslor för dig så det blir för jobbigt osv. Men han gick med på att ses efter ett par meddelanden fram och tillbaks ändå och han frågade vart och jag sa hemma hos dig.

    Så tänkte jag fortfarande känslor? Men då jäklar skall j
    jag ge dig känslor! Så jag plockade fram varenda smycke jag fått av honom (minus förlovningsringen det hade vart lite för mycket tror jag) och en rosa 2 delad mysdress han gett mig liksom för att se helt rätt ut och påminna om oss ihop. Ingenting under dressen. 

    Jag gick liksom all in nästan direkt hemma hos honom istället för att prata bara tog av mig kläderna helt näck (fast smycken på), hånglade upp honom, "knuffade" ner honom i soffan (han väger 3ggr så mycket och är 4 dm längre så  jag kan inte knuffa ner honom om han inte skulle vilja det) gav honom oralt tills han kom i min mun och berättade att jag älskar honom och vill vara hans och att han är min igen. Jag höll inte tillbaks alls och så blev vi ett par igen. Är viktigt att våga chansa och försöka ordentligt tror jag.
    Hade ni även analsex den kvällen? Lite som ett "straff" för din otroghet?
Svar på tråden Är så svartsjuk på hans nya att jag går sönder!!!