Inlägg från: Anonym (Isa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Isa)

    Sonens pappa har skaffat en ny familj och glömt bort vår son

    Men ett annat perspektiv är väl hur det blir om nu pappan tar sitt ansvar och har regelbundet umgänge . Men pappan kanske är helt oengagerad och kanske även ganska kall mot barnet när dom träffas. Och eftersom det fanns en ny familj så kommer nog ett så stort barn både se och känna att pappan gör skillnad på alla sina barn. Den känslan är väl kanske inte så fantastiskt kul att få uppleva. 

  • Anonym (Isa)
    Hermis123 skrev 2024-03-28 17:26:50 följande:
     Jo, det gör ni! Här ber hon om råd om hur hon ska agera mot sonen som mår dåligt! Och det ända hon får höra är påhopp om abort och grejer!  Det är säkert därför hon slutade skriva? Skäms på er!  Vad du än  säger om farsan så vet jag att ute i Samhället är det få som tycker att en man har ansvarsfrihet när han gör en kvinna gravid Bara för att hon kan göra abort!  Majoriteten tycker Som jag att dom är äckliga gubbar!  Hade alla dessa mammor hängt ut dom sp hade dom inte kunnat gå utanför dörren Utan att skämmas!
    Nej jag håller inte med dig och jag är kvinna. Och jag tycker inte att männen är äckliga gubbar. Men om det varit tvärtom att mannen velat behålla barnet och inte mamman är hon en äcklig kvinna då? 
    Hon visste premisserna att han inte ville bli pappa. Hon får skylla sig själv att det blir såhär. Naturligtvis är det synd om sonen som vill träffa sin pappa, men hur kul umgänge tror du det blir att umgås med en pappa som egentligen inte vill vara med dig.?
    Och nu har vi ju väldigt tunnt med svar från TS så allt blir ju spekulationer. 
Svar på tråden Sonens pappa har skaffat en ny familj och glömt bort vår son