• Anonym (…)

    Introducera ny partner

    Har separerat från pappan till mitt barn relativt nyligen typ 3 månader sedan. Barnet är nu drygt 3 år och bor på heltid hos mig av olika anledningar. 


    Det har uppstått en oförutsedd situation som jag absolut inte trodde skulle hända? jag har ?ramlat på? en man som jag inte trodde fanns, jag börjar faktiskt fundera på om det är mannen i mitt liv. Vi klickar på ALLA plan (tycker iallafall jag) och har otäckt lika tankar och värderingar. Jag känner att jag håller på att falla pladask! Problemet är att det har gått så kort tid sedan separationen med exet var, så är osäker när det är ok att introducera en ny partner. 
    Som situationen ser ut just nu ses jag och mannen typ 1 dag på två veckor, eftersom vi måste pussla ihop det med barn och jobb också. Vi bor inte i samma stad, utan är tvungna att planera. Sålänge vi inte blandar in barnen i vårt förhållande så kommer det att se ut såhär vilket vi båda tycker är jobbigt och vill ses mer. Hur gör man om man är ensam med barn på heltid och har träffat någon?! Hur snabbt är det ok att introducera någon ny för barnen?

  • Svar på tråden Introducera ny partner
  • Anonym (…)

    Ja absolut skulle vi kunna ses som vänner!

  • Anonym (…)

    vi kan inte ses lunchtid då vi bor i olika städer samt båda har jobb, tyvärr. När vi inte jobbar har vi barnen

  • Anonym (…)

    Risken att deänna mannen är en rebound är i stort sett noll då jag redan lämnade mitt ex för ett år sedan mentalt? jag Vet även att han inte spegl mig, han har tankar och åsikter om saker jag inte pratat med någon om som han inte kan veta. Vi fyller typ i varandras meningar och förstår hur den andra tänker, har aldrig varit med om liknande någonsin. riktigt häftigt faktisk!

  • Anonym (…)

    Svar till nr 20: 
    de var inte det som var frågan.

  • Anonym (…)

    Jag känner mig inte ensam alls, planen från början var att va singel länge! Men tack för alla tips och råd, tar till mig det som jag anser är av värde och litar på min magkänsla

  • Anonym (…)

    Vid förra relationen gick jag dessvärre mot magkänslan och gjorde tvärtom vad den sa, vilket är anledningen till att jag är ensamstående idag. Tack för er omtanke!

  • Anonym (…)

    Givetvis har jag i baktanken att det är mycket jag  inte vet om personen, och att jag kanske är 100% manipulerad av en psykopat. Men det behöver inte vara så. Innan det blir aktuellt att träffa barnet så kommer jag informera exet om det, och när vi ses kommer vi att umgås som vilken vän som helst såklart. Kommer lita på magkänslan då den alltid stämt förut och avvakta lite till, känns det bra så kommer det att bli inom relativt snar framtid :) 

  • Anonym (…)

    Svar till nr 55: 
    precis, magkänslan sa att jag absolut INTE skulle ha en relation med den personen men jag lyssnade inte på det och nu är situationen som den är.

  • Anonym (…)

    Svar till 54: 
    självklart väntar jag med både info till exet och att den nya ska träffa mitt barn när det är seriöst 

Svar på tråden Introducera ny partner