Äter regelbundet entrecote, får kritik
Har personer i min närhet som kritiserar mig hårt för att jag regelbundet äter entrecote. Jag köper en billig variant som kostar runt 70 kronor för 200 g, sedan äter jag grönsaker och en färdig bea som jag haft hur länge som helst i kylskåpet.
Dom som kritiserar mig för detta äter ofta hämtmat/snabbmat. Typ köper en pizza eller någon annan typ av mat för avhämtning. Detta kostar minst 120 kronor.
Eller så äter dom 3 ggr i veckan lunch ute när dom jobbar, mat som också är minst 120 kronor per tillfälle.
Dom anklagar mig för att slösa pengar. Om jag köper en entrecote för 70 kronor, har grönsaker hemma, typ morötter och palsternacka och steker på min mat på 4-6 minuter så är det ju både billigare och snabbare än deras mat.
Detta är inte personer som bryr sig om hur mycket kött man äter. Äter annars inte särskilt mycket rött kött kan tilläggas. Äter max 400 gr i veckan.
Vad är problemet?(köttet är svenskt).